web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Kirje shamaaniystävälle

Hei ystävä (nimi muutettu)

Kiitos eilisiltaisesta rummutuksesta. Haluaisin jakaa yhden asian, joka liittyy siihen mitä sanoit eilen.

Ehkä tämä syventää ajatteluasi liittyen opinnäytteeseesi. Ajatuksiani saa vapaasti hyödyntää missä muodossa tahansa.

Sanoit eilen pariinkin kertaan, että tietoa tulee nyt koko ajan paljon.

Mietin, että minkälaista tietoa. Ikiaikaista viisautta? Tai olevaisen parempaa ymmärrystä? Sanoit yhden esimerkin (en muista enää minkä). Tajusin, että myös minä saan vastaavaa tietoa, muitta eri tavalla.

Sinulla ne ehkä liittyvät enemmän rummutukseen, rituaaleihin ja alitajunnan toimimiseen niissä? Eli saat viestejä välittäjien, henkien kautta. Sano jos olen väärässä.

Minä taas en juurikaan tee matkoja, minun rummutus on ollut energiarummutusta, joka Johanneksen mukaan on myös tärkeää, koska muut saavat paremman matkan. Se mitä tapahtuu matkoilla liittyy suoraan ja selkeästi omaan kehitykseeni. En ole varma, mutta ehkä tietoisuuteni ja oma kehitystavoitteeni on enemmän esillä. Sinä enemään parannat.

Vaikka sen kesällä kielsit uskon, että näet enemmän, kuin me tavalliset pulliaiset. Tunnistan nykyään helposti henkilöt jotka näkevät toiseen todellisuuteen, henkiä, jumaluuksia. He nimittäin katsovat salaa tai suoraan pääni päälle. Oletan, että siellä ovat opettajani, koska Charles sanoi näkevänsä heidän joukossaan myös yhden Laman.  Kirilian kuvien mukaan minulla on kyllä myös voimakas aura.

Muutama sana prosessistani, että ymmärrät taustani. Olen siis Kundaliinin nousu ja chakrojen puhdistusprosessissa. Tiedän sen kolmesta syytä. Ensin sen sanoi Juan Lopera. Hän sanoi, että prosessi on automaattinen ja sille ei itse voi mitään.

Charleshan eka kerran kun tapasimme, hän kysyi useamman kerran missä olemme tavanneet. Myöhemmin sanoi, että ei hän minua tuntenut vaan energiani oli hänelle hyvin tuttu.

Olen sanonut, että shamanismi on oikotie buddhalaisella polulla, se kuuluu kolmen vuoden retriittiin. Charles laittoi alulle energian nousuni. Nyt viimeksi hän sanoi, että prosessi on nopea ja voimakas ”ehkä jotain on kätketty kauan sitten.”

Mutta tärkeintä on, että Charles on ainoa tietämäni ihminen, joka on läpikäynyt tämän prosessin ja myös sanonut sen ääneen. Minua on auttanut paljon hänen sanansa, että tämä kesti hänellä 2-3 vuotta, ja että prosessiin liittyy jatkuva väsymys.

Ja nyt aletaan vähitellen palaamaan eilisiltaan. Väsymys johtuu siitä, että kun energiataso nousee, sitä hillitsee vain elimistön mukautumiskyky. Ja se taas aiheuttaa väsymystä, kun uusia voimakkaampia ja hienompia tasoja (Charlesin ajatus) nousee. Kuten eilen sanoin, karhun energia tuli minuun aaltoina. Energia on niin voimakasta, että sitä kestää vain lyhyen hetken. Ja minä taas olin erityisen väsynyt ja saamaton tänä aamuna. Kruunuchakrani on hyvin auki ja se myös väsyttää kirjan mukaan. Tätä energia pitää vain levittää muuhun ruumiiseen.

Sen verran vielä siitä mistä tiedän mitä minussa tapahtuu. Opettajalamani auttaa minua energiatasolla. Hän tietää, muttei sano mitä minussa tapahtuu. Kaikki alkoi kun hän näytti mieleni luonnon kertomatta sitä etukäteen.  Ainoa mitä olen saanut hänestä irti on, että  töissä ollessa tämä ei olisi mahdollista sen verran kokonaisvaltainen prosessi on. Chakrojen puhdistus aiheuttaa fyysisiä vaivoja ja sairauksia, joiden luonne riippuu siitä mikä chakra on menossa. Prosessini on suorastaan oppikirjamainen. Lama sanoo, että luota vaan kaikki menee hyvin.

Lopullisesti minut vakuutti henkiopettajan auttama kirjan hankinta (Kundaliini and the chakras. Evolution in this life time: Genevieve Lewis Paulson , Amazon). Kirjassa kerrotaan juuri se mitä minussa tapahtuu, joten tämä ei ole kuvittelua.

Ehkä tämä prosessikuvaus oli tarpeen kertomaan minun lähestymistapani asioihin. Kirjan mukaan ja olen huomannut saman, energiatason noustessa kun häiriötekijät vähenee, on järki paljon kirkkaampi ja selkeämpi. Myös aistit herkistyy ja aukeaa uusia aisteja.

Tämä seurauksena tajuan samoja asioita kuin sinä kerroit.  Kyse on varmasti samasta asiasta, ne tulevat meidän sisältä. En tiedä uskotko Sinä, mutta minä olen vähitellen alkanut uskoa, että me kannamme kaikkea mukanamme juurichakrassamme.

Ajatukseni alkoi mennä tähän suuntaan, kun keväällä Charlesin kurssilla puhuin Neljän Tuulen tulevaisuudesta. Sain todella voimakaan energian. Pöydässä oli kaveri, joka näkee energioita. Kysyin mistä energia tuli. Luulin, että kruunuchalran kautta. Hän sanoi, että lantion seudulta. Ihmettelin mitä seksuaalichakralla on tekemistä tämän asian kanssa. Mutta kyse ei ollut siitä vaan juurichakrasta.

Aika on varmasti sellainen, että viestejä lähetään ja vastaanotetaan. Tajusin sen myös puheistasi. Mutta Charlesin mukaan myös vastaanottokykyisten ihmisten määrä kasvaa. Hän sanoi, että näitä ihmisiä tarvitaan vuonna 2012. Ymmärsin, että tapahtuvien muutosten vuoksi ihmiskunta tarvitsee näitä ihmisiä, mitä se sitten merkitseekään.

Lopuksi pieni tarina. Olin Sherablingin luostarissa 8 vuotta kestävällä Mahamudrakurssilla. Edellä kuvailemani prosessi lopetti tämän kurssin. Kun lonkka oli jumissa ja polvi ei toiminut kakkoschakran puhdistuksen vuoksi ei oikein 110~000 täyskumarrusta onnistunut. Minulla oli aivan järkyttävä määrä erilaisia ongelmia paluulentolippujen (Dharamasala- Delhi-Helsinki) kanssa, joten jäin ilman joitain valtuutuksia tehdä harjoituksia. Jo silloin tajusin, että tapahtunut ei voi olla sattumaa. Ei ollut.

Mutta asiaan. Tapasin korkea arvoisen Kenting Tai Situpan suomalaisten kanssa etukäteen. Oliun aika paljon miettinyt siihen aikaan buddhalaisuutta ja tiedettä sekä vuoden 2012 tapahtumia. Ja kuinkas ollakaan Tai Situ alkoi puhua juuri niistä. Hän mainitsi karhun asiayhteydessä, johon se ei oikein sopinut ja katsoi huomasinko minä.
Luennolla hän sanoi, että häntä ärsyttää kun länsimaalaiset aina kysyy häneltä energiasta. Hänestä energia on ”täydellisen moraalisuuden voima”. Ei oikein kolahtanut, joten pyysin audienssia. Kysyin uudestaan energiasta, kun en tajunnut hänen aiempaa määritelmäänsä. Hän sanoi, että energia on mielen voima, joka säteilee ulos. Mitä korkeampi energiataso, sitä enemmän säteilee.

Ja tästä taas tullaan Jeesukseen ja Buddhaan ja mitä sanoin henkisestä kehityksestä energian kasvun tienä. Valaistuminen merkitsee korkeaa energiatasoa ja kykyjä, joita tavallisella ihmisellä ei ole. Em. kirjan mukaan kulkemallani tiellä on samat tulokset. Kun energiataso on riittävän voi alkaa se auttaa ja parantaa laajalla säteellä. Uskon, että henkinen tie on energian kasvun tie olipa uskonto mikä tahansa. Em Kundaliinikirja on kristityn kirjoittaman

Myös Sinä säteilet. Ihmettelin eilen miksi pidän Sinusta kovasti. Mutta Sinä säteilet hyvää parantavaa energiaa. Muutkin pitävät Sinusta.

Minua ei tarvitse pelätä. Vaikka seksuaalielementti on vahvana mukana Kundaliinissa ja säteilee, niin samaan aikaan on tullut esto käyttää sitä ulkopuolisiin. Syitä on aika monta ja hyviä kaikki. Energian säteilyn vuoksi vastapuoli on herkempi ja sitten puhutaan sellaisista käsitteistä kuin vastuu, sitoutuminen, mielen tilan hyväksikäyttö jne. Olen tajunnut tämän viime aikoina. Aiemmin energian voimakas seksuaalinen luonne oli ongelma. Metsään mennessä alkaa hirveästi naitattamaan. Nyt tiedän, että maaenergia kulkee seksualalichakran kautta ja ottaa sieltä mukaansa lisämausteet.

Energian nousuun liittyy kaksi kivaa asiaa. Onnellisuustaso nousee. Juurilamani mukaan se on mielen todellinen luonto.  Charles sanoi aikanaan, että myös asiat alkaa lutviutua hyvin itsestään. Tyhjä parkkipaikka löytyy aina

Haleja

Jussi