web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Alisessa ja ylisessä


Alisessa ja ylisessä                   26.08.10

Olipa mahtava viikonloppu!!!

Ensin kävimme alisessa. Melkein talon kokoiset seitakivet loivat hartaan tunnelmaan. Puita olivat katkenneet holveiksi. Missäkö? En sano, koska Maahisten väki haluaa olla rauhassa. Seita oli aivan luonnonvarainen.  

Salmen toisella puolen on ollut kaksi kylää, joista oli suora näköyhteys seitavuorelle.

Meistä useimmat kuulivat rummutuksessa maahisten puhetta. Näin muut kokivat. Minusta tuntui, että vuorelle on tulossa esi-isiämme kunnioittamaan Ukko-ylijumalaa. Mutta äänihavainto oli yhteinen.

Kuulemamme henkilöt kuulostivat tyytyväisiltä, kun ovat saaneet olla rauhassa luontoa tallaavilta turistilaumoilta.

Alinen on aina ollut minulle ongelmaton. Juurichakra ilmeisesti ole ollut kovin tahraantunut ja Kundaliinkin, käärmevoima, kulkee hyvin chakran vierestä. Kuten olen aiemmin kertonut, maanenergia on jo pitkään aiheuttanut seksuaalisen halun nousua kulkiessaan seksuaalichakran läpi. Tämä osoittaa, että maaenergia kulkee minussa. Ja niinhän se on että Kundaliinin seksuaalienergia on sitä voimakkaampi mitä vähemmän sen kululle on esteitä. Mutta kiitos maaemolle matkasta.

Ylinen oli sitten jo eri juttu. Olin sen jälkeen maanantaina totaalisen poikki, nukahdin päivällä kolmeen otteeseen ja en jaksanut edes purkaa laukkuja. Tunsin, miten olin päässyt uudelle energiatasolle. Ruumis vaan tulee taas jäljessä sopeutumisessaan.

Nyt voin kertoa paikankin, koska se on turistinähtävyys. Se on Neitvuori Mikkelin yläpuolella. Kalevala tuntee kolme vuorta, yksi niistä on Hiisivuori Se oli Neitvuoren nimi ennen kristinuskoa, joka muutti aiemmin suomalaisille hyvin positiivisen ”hiisi” käsitteen kirosanaksi.

Pidän enemmän Neitvuoresta kuin Kolista. Lienevät lähes saman korkuisia. Kolilla näkyy vain Pielinen, Neitvuorella Saimaan saaret ja salmet. Suosittelen lämpimästi. Perille ei pääse autolla, kuten Kolille.

Jos seitavuori oli ”papin” asuinsija, niin täällä asuu ”piispa”, ellei ihan arkkipiispa. Neitvuorelle kokoontui  myös em seitakylienkin väki isompiin rituaaleihin. Minulle merkittävä tieto oli, että vuorelle on haudattu tietäjiä.

Olen aiemmin kertonut miten kohtaisin shamaanimatkalla käärmeen 10 vuotta sitten vuorella, jonka kielekkeellä istuimme ja juttelimme. Tämä on se vuori.  Siksi tiesin, että sillä mitä tapahtuu, täytyy olla suuri merkitys tielläni. En erehtynyt.

Teimme kunnioittavat rituaalit ja heitimme toiveemme tuuleen. Toivoin kohtaavani opettajiani, joista olin jo vetäjältä kysynyt, koska hän näki ne yläpuolellani. Hän sanoi, ettei yleensä kerro niitä, vaan opettajat ilmaisevat itsensä. Hän oli oikeassa.

Matka alkoi sillä, että koin yhteyden vetäjään. Vetäjän kanssa kietouduimme käärmeinä yhteen, toistemme ja keskellä olevan sauvan ympärille. Yhdyimme ja hävisimme ylisiin. Minulle tuli voimakkaasti tunne lääkärin sauvasta, joka on juuri kuvailemani. Vetäjä sanoi luoneensa lääkärin sauvan auttaakseen meitä.  

Näin käärmeen ensin isona pylväänä ja aurinko oli sen pää. Joku voi sanoa pallos-symboliksikin. Se kuvasi mahtavaa voimaa, mikä käärmeellä ja ylisissä on.

Sen jälkeen käärme käpertyi jalkoihini. Edellispäivänä toinen suojelueläimeni, karhu teki samoin. Tämä merkitsee, että heillä on käytössään mahtavia voimia, jotka me saamme käyttöömme heidän avullaan. Vetäjä näki myös käärmeen, joka luikerteli minun suuntaani.

Tässä vaiheessa alkoi tuuli nousta. Se tuli niin voimakkaaksi, että rituaalin vetäjän piti vetäytyä kallion kielekkeeltä ja rituaalia piti lyhentää, ettei tuuli olisi vienyt mennessään. Suomalaiset shamaanit ovat tunnetusti hyviä tuulen nostattajia. Näinhän kävi myös Neljän Tuulen leirillä, kun tuulen mukana kallion huono energia muuttui hyväksi. Lähes kaikki huomasivat muutoksen.

Mutta asiaan. Usein rummutuksessa olen äännellyt yli- ja kurkkuääniä. Siinä on kuitenkin ollut tahtoa takana: saada parempi matka. Nyt äänet vaativat tulla kauttani ulos. Koin, että tietäjät olivat iloissaan, kun saivat äännellä kauttani. Pyysin myös heitä loitsimaan ja sitten alkoi siansaksa.

Elikkä tulkinta? Tietäjät ovat opettajiani, sitähän minä kysyin. Aiemmin eräässä rummutuksessa pieni vihreä tietäjä oli istunut paikallani. Sitä ennen pieni vanha mies Isar kanavoitiin minulle. Mielen luonnon näyttämisessä pieni vanha mies, jolla oli pitkä valkoinen parta, pelasti minut unessa käärmeenpuremalta. Olen kertonut näistä kaikista aiemmin.

Minulle on kerrottu, että yläpuolellani näkyy muitakin opettajia, osan heistä tiedän, mutta heidän aikansa ei ole vielä tulla tutuksi.

Tiedän nyt myös, että voin pyytää tietäjien tietoa, taitoa ja voimaa auttaakseni ihmisiä. Se on mahtava voima, en tajua sitä itsekään. Kiitollisuus vain syvenee.

Pitäisikö minun sitten ruveta tietäjäksi, auttajaksi? Sekö oli kaiken tarkoitus?  En ryhdy. Chakrojen puhdistus ja nyt hienompien energiatasojen omaksuminen vievät voimaa ja se on ensisijainen työni. Toisekseen buddhalainen ei voi pysähtyä, kiintyä ja kiinnittyä johonkin. Se pysäyttäisi tien. Kun joskus valaistun muutaman sadan vuoden päästä, niin minulla on valtavat voimat ja keinot auttaa ihmisiä.

Mutta autan ihmisiä jatkossakin, jos meidän yhteinen karmamme niin päättää. Energia on mielen voiman joka säteilee sanoi Kenting Tasi Situ Rinpoche. Energia auttaa muita ilman, että itse useinkaan tiedän asiasta. Tästäkin enemmän muissa jutuissani.