web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Tietotori

MinustaMinusta                                      25.10.12

Ehkä olisi taas aika antaa väliaikatietoja tiestäni. Liitteenä on perusteluiksi aikajärjestyksessä (vanhin ensin) olevia  aura- ja chakrakuvia.

Minua saa aivan vapaasti pitää itserakkaana, kun käyn säännöllisesti chakrakuvissa. Yritän selittää itselleni, että se on ainoa tapa nähdä konkreettisesti mitä minussa tapahtuu, ja ettei kaikki ole vain minun mielikuvitustani. Muutos itsessä on niin hienovaraista ja hidasta, ettei sitä itse huomaa.

Mutta toisekseen kuvat antavat tietoa, jota käytän hyväksi itseni analysoinnissa ja kehittämisessä. Erityisesti chakrakuvat auttavat tällä hetkellä paljon. Chakrojen avonaisuus ja koko vaihtelevat paljon eri aikoina  ja syy kyllä selviää pienellä miettimisellä. Kuvien tulkitsijat kertovat mitä näkevät, mutta sinun on itse tajuttava mistä mikäkin johtuu.

Aurakuvia (ylävartalo) olen ottanut jo pitkään, kuvissa on varmaan n. 5-6 vuoden kehitys. Nyt sama kuvio ja samat värit toistuvat, eivätkä ne anna enää hirveästi uutta tietoa. Keskeisimmät tulkinnat viimeisimmästä kuvasta ovat voimakas aura, paljon rakkautta (punainen) ja katkos toiminnan ja henkisyyden välillä.

Olen aina hämmästellyt miten aurat ovat ristiriidassa sen kanssa mitä tunnen. Aura kuvaa miten energia valtaa tilaa minussa. Minä taas itse lähestyn asiaa egon kautta. Näen egossa niin paljon muutettavaa. Joskus valtaa epätoivo, kun muutos on niin hidasta. Tiedän kyllä miten minun pitää itseäni ohjata. Tulokset ovat vai niin hitaita ja vähäisiä. Näin tunnen. Todellisuudessa muutos on suurempi, se näkyy aurakuvissa ja muitten käsityksissä. Kun on elänyt tämän egon kanssa monet vuosikymmenet ja monesti on ollut kivaakin, niin luopuminen ei voi olla kovin helppo prosessi.

Vaimo aivan aiheesta kyselee, että missä tuo rakkaus ilmenee kotiolosuhteissa. Kysymys on oikeutettu. Huono puolustus on se, että kun energia jyllää ja väsymys painaa, niin kotona voi ottaa rennosti ja levätä. Siellä voi olla väsynyt. Silloin pienetkin häiriöt ärsyttävät.

No onneksi päiväväsymys jo hellittää. Minulla on huono omatunto runsaasta television katsomisesta ja lievästä (?) ärtyneisyydestä, haluan olla omissa oloissa. Tajusin syynkin. Iltaisin olen edelleen energiavyöryn kohteena. Kun on väsynyt ja rentoutunut TV:n ääressä, tila muistuttaa meditaatiota. Häiriöt ovat minimaaliset (pl vaimo ). Ja energia käyttää tilaisuutta hyödykseen.

Charles Lawrencen mukaan koko ihmisen molekyylirakenne muuttuu. Ilmeisesti elimistöni on mukautunut, koska energia-aallot eivät enää tunnu niin vahvoilta. Tunnen energian itsessäni, nyt mietin mitä sillä teen, alanko parantajaksi? Siitä katkos henkisen ja toiminnallisen kentän välissä aura kuvassa.

Chakrakuvia olen otattanut vasta muutaman vuoden - valitettavasti. Niiden kuvailutekstit ovat kovasti positiivisia ja näkojään muuttuvat kuva kuvalta paljon. Tässä ne ovat aikajärjestyksessä:
Sini-vihreä: välittävä, parantaja, auttava, kannustava, rakastava
Syvä vihreä: tasapainoinen, sosiaalinen, opettaja, rakastaa ihmisiä, luontoa ja eläimiä
.Violetti-indigo: karismaattinen, futuristinen, aistillinen, visionääri, mielikuvitusrikas
Indigo: syvät sisäiset tunteet, sisäinen tietäminen, intuitiivinen, herkkä

Verratkaapa kahta viimeistä indigokuvaa ja chakrojen muotoa. Viimeisessä kuvassa ovat juuri-, sydän-, kolmas silmä- ja kruunucakrat auki ja hyvässä kunnossa. Sydäncahkrassa oli edellisessä kuvassa ongelmia, mutta ei enää, kun olen keskittynyt hoitamaan sydäntäni.

Kuten olen aiemmin kertonut, minulla on ollut lantion – kakkoscakran alueella paljon fyysisiä sairauksia.  Kuulemma paljon tapahtunut, mutta töitä vielä riittää.

Aurakuvassa oli katkos henkisen ja toiminnan välillä. Sama näkyy chakrakuvassa. Henkinen puoli on OK, mutta toiminnan vastinparissa eli  pallea- ja kurkkuchakroissa on ongelmia. Yksi syy on varmasti se, että väsymyksen vuoksi joskus jokapäiväisestä elämästä selviäminen tuntui ylivoimaiselta. Ei jaksanut toimia. Toinen käytännöllisempi syy on, mökin rakentaminen. Oli niin paljon vastenmielisiä hommia, mitkä oli pakko tehdä ja huomasi kuinka vähän tiesi ja osasi talon rakentamista. Varmasti aivan oikea neuvo kuvan tulkitsijalta oli, että pitää tehdä ilolla kivoja hommia. Sen olen unohtanut ja murehdin turhan paljon etukäteen.

Oma energiatieni etenee omaa rauhallista tahtiaan. Ei enää väsytä ja tunnen energian itsessäni erityisesti kun hiljennyn meditaatioon. Pystyn ohjaamaan energiaa itsessäni ja itseni ulkopuolelle.

Uskon, että edelleen tärkeintä on seurata mitä itsessäni tapahtuu. Kun on toiminnan aika, se näytetään minulle. Tiedän mihin olen menossa, vasta kun olen siellä. Olen edelleen ihan tavallinen Jussi, ehkä vähän luovempi, myötätuntoisempi, tietoisempi ja toivottavasti viisaampikin. Vain ne, jotka näkevät energiakentän ympärilläni tuntuvat tietävän missä olen menossa, vaan eivät kerro.


P.S Tuli vain mieleen pari tapahtumaa, jotka nyt tajuan. Charles Lawrence kysyi ensitapaamisellamme kolme kertaa missä olemme tavanneet. Jälkeenpäin hän sanoi, että tuttuus johtui energiastani, joka on samanlaista kuin hänen energiansa. Kuten ehkä muistat, Sherablingin luostarissa vanhat munkit suhtautuivat minuun vanhana hyvänä ystävänä. Tuli silloin mieleen, että muistutan jotain heidän mahdollisesti kuollutta ystäväänsä. Mutta ei se niin ole, vaan hekin tunnistivat energiani. Kaikenkattava energiahan on meidän yhteistä energiaa.

Uskon kyllä myös, että jos joku ihminen tuntuu todella tutulta, niin olet elänyt hänen kanssaan jossain aiemmassa elämässä. Näinhän  minullekin kävi, kun liftarityttö kertoi meidän eläneen samassa talossa Varsovan ghetossa. Sen jälkeen olen kyllä saanut vahvistusta tuolloiselle rabin ammatilleni.

Liitteet:
Tiedosto  Aurat 2 001.jpg / JPEG-kuva    204K
Tiedosto  Aurat 1 001.jpg / JPEG-kuva    232K
Tiedosto  chakrat 002.jpg / JPEG-kuva    364K