web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Enkeli vilkutti

Enkeli vilkutti                                                 10.2.13

Olin enkeliauttajan hoidossa. Aivan mahtava ja erittäin auttava kokemus! Eikä ollut varmaan sattuma sekään, että hän asuu parin korttelin päässä - ja mökki muutaman saaren päässä! Enkä minä häntä löytänyt, vaan hieroja kertoi. Ja ensimmäinen ihminen jonka Minä olen-messuilla tapasin, oli Auttajani. Ja hän ilmestyi paikalle, kun mietin, että olisi kiva näyttää, miten hoidon tulokset näkyvät jo selvästi chakrakuvassa.

Jo etukäteen meillä oli sama käsitys, että käynti ei ole normaali hoitokäynti. Minulla oli intuitio, ja hän oli kysynyt enkeleiltä. Ja taas sain vahvistusta siitä miten loogisesti asiat etenevät. Ennen käyntiä tapahtui minussa asioita ja sen jälkeen tapahtuu asioita, jotka ajoittivat käynnin oikeaan aikaan. Kaikki tulee kun on sen aika.

Sain vuoden vaihteessa otteen itsestäni ja aloitin jokapäiväisen meditoinnin ja ruumiin kunnon palauttamisen mm. joogalla. Sitähän suositellaan juuri tässä vaiheessa. Tapaan juuriguruni parin viikon päästä, jolta minun on pyydettävä enkelien mukaan siunausta. Minua kehotettiin menemään luontoon, olen lähdössä ensi viikoksi saareemme ja kuun lopussa Lappiin.

Istunnon aluksi varmistin, että olemme samaa mieltä enkeleistä, kun termi kuulostaa kristilliseltä. Olimme samaa mieltä, että kyse on energiasta, onpa nimi Jeesus, Buddha, jumaluus, suojeluseläin, intuitio, enkeli jne.

Moni asia selvisi minulle. Kannoin vielä edellisen elämän tuskaa jonka koin rabbina Varsovan ghetossa toisen maailmansodan jälkeen. Ehkä myös kuolemani huoneeseen tulleesta pommista vielä minua vaivasi. Tästä olen kertonut aiemmin. Oli aika päästää irti ihmiset jatkamaan matkaansa.

Olen edelleen liian ankara itselleni. En usko, että osaan henkisellä tiellä. Mietin edelleen työni opettamana kaikkia mahdollisuuksia mennä pieleen. Tämä ei ollut uusi asia. Tarvitsen luottamusta siihen, että kaikki menee hyvin, kuten lamani vakuuttaa. Fyysiset ja henkiset oppaani ovat valinneet minut, miksi en luottaisi heihin?  Armollisuutta itselle.

Jos Tai Situ Rinpoche on antanut minulle initiaationimen, jonka mukaan valaistuisin tässä elämässä, niin miksi minä en usko siihen?

Huone oli täynnä auttajia. Mukana arvostettu Tai Situ Rinpoche ja juurilamani Rabsang, jotka aistin. Mutta jos huone oli täynnä auttajia, en kai minä niin huono ole, kuin itse kuvittelen? Tajusin, että minun pitää olla kiitollinen tälle ruumiille, joka on tuonut minut jo näin pitkälle. Kun kerran olen kiitollinen opettajilleni ja rakastan heitä, niin miksi en jakaisi tätä rakkautta itselleni? Ruumiini on tärkeä tielläni. Vain ihmisenä voin valaistua. Kun olen rakastettava itselleni, olen sitä myös ympäristölleni. Rakkaus säteilee. Se muuttuu kaiken kattavaksi myötätunnoksi, onnellisuudeksi. Energia on mielen voima, sanoi Tai Situ.

Mutta harjoitusta on vielä paljon. Auto on kalliissa moottoriremontissa, joka vain venyy ja venyy. Totesin kuinka tehokkaasti nämä ajatukset tuhosivat meditaation. Niin vaan Volkkarihuoltokin pitää huolta minun riittävistä harjoituksista, joita pitää läpikäydä, jotta pääsee tiellä eteenpäin.

Kultainen portti jo näkyy, mutta edessä on minun luomia lukkoja. Niitä poisteltiin ja chakroja puhdistettiin ja uudistettiin. Sain myös apuvälineitä itselleni, jotka kai ilmenevät kun niitä tarvitsen. Sain jo käyttöönikin, mutta kerron siitä seuraavassa blogissani.

Energia/chakrajärjestelmäni uudistettiin. Se näkyy myös Minä Olen-messuilla otetussa Kirilian-kuvassa. Puoli vuotta sitten sininen oli vallitseva väri keskellä (syvät sisäiset tunteet, sisäinen tietäminen, intuitiivinen, herkkä). Nyt sininen oli korvautunut heleän punaisella. Väri on sama kuin Amaryllyksessamme. Se oli pieni ja surkea kun ostimme sen muutamalla eurolla rautakaupasta. Nyt sen on korkea ja siinä on valtavan suuret ja upeat kukat. Ikään kuin olisi juhlan aika. Ehkä…

Kirilian-tulkitsija sanoi kerran aiemmin nähneensä värin. ”Se on jotenkin outo, tulee enkeli mieleen.” Vahvistin hänen oletuksensa.   

Sanallinen määrittelyni oli uusi: karismaattinen, futuristinen, aistillinen, näkijä, mielikuvitusrikas. Mutta hetkinen. Määrittelyhän on sama kuin vuosi sitten! Mutta väri oli silloin eri punainen, se oli tumman punainen, lilaan vivahtava.

Jalat ovat minulla olleet kovasti jumissa ja niitä on hierottu ja olen tehnyt harjoitusliikkeitä ja joogannut. Kuten aiemminkin minulle on sanottu, pitää ottaa maanenergiaa tasapainottamaan ja rauhoittamaan. Hyvä merkki siitä, että kakkoschakra on auki, on kun luonnossa nousee seksuaalisia tunteita. Ne ottavat matkallaan kakkoschakrasta seksuaalisen mausteen. Kirilianin mukaan puhdistavaa energiaa tulee ylhäältä, mutta nyt hoidon jälkeen myös jalkoihin.

Ihastelin helppoutta, jolla auttajani keskusteli enkelien kautta. Jos joku väittää, että koko homma oli huuhaata, niin kysyn miksi niin moni asia liittyi aiemmin kokemaani ja itsestäni tietämääni?

Minulle on jo aiemmin shamaaniympyröissä sanottu, että henget, suojelueläimet energiat, enkelit jne suorastaan toivovat, että heiltä pyydettäisiin apua. En ole kokenut olevani niin pitkällä, että näin voisin tehdä. Ja mikä minä olen häiritsemään henkiä? Kyllä ne tulee jos on tarvis.

Nyt tuli hyvin voimakkaasti, että minun on pyydettävä apua tarpeen vaatiessa itselleni ja muille. Uskon, että pyytämättömyyden taustalla on buddhalainen asenne, että kaikki kyllä menee hyvin minun siihen puuttumatta, niin kuin kuuluu ja karmani määrää.

Ensimmäinen pyyntöni koski, että minua opetettaisiin pyytämään. Kysyin myös voinko kirjoittaa näistä kokemuksista. Esitin pyynnöt meditaatiossa. Kirjoittamisen osalta en saanut kielteistä vastausta. Kirjoittamalla käsittelen ja selvitän asioita itselleni, ja joku on kertonut että näistä jutuista olisi ollut apuakin.

Hoidon jälkeinen meditaatio oli paras kotona kokemistani.

Nyt tavoittelen tunnetta, johon kuuluu kiitollisuus ja rakkaus opettajiini, fyysisiin ja henkioppaisiin. Sama rakkaus itseeni. Ja kun minun on hyvä olla itseni kanssa, säteilen myös muille hyvää oloa. Minulle on tämä tunne jo näytetty, nyt vain kyse on onnellisuuden ylläpitämisestä.

Luonto nousi hyvin voimakkaasti esiin. Erityisesti hankkimamme saaritontti Tammisaaren kansallispuistossa. Muistat varmaan, että kysyin eräältä lamalta kun oli oikein vaikeaa, että pitääkö minun mennä luostariin. ”Ei” hän sanoi. ”Mene saareesi ja levitä energiaasi siellä.” Samaa sanoivat henkiopettajani. Erityisesti puut tarvitsevat apuani ja odottavat tuloani. Minun on korjattava talon rakentamisen vuoksi kaadettujen puiden kärsimys.

Ja yllätys, yllätys. Ei vaineskaa, ei yllätyksiä ja sattumia ole, kaikella on tarkoituksensa. Kymmenen vuotta minulle sanottiin, että Suomeen on kehittymässä joku, jolla on vahva energia. Minulle tuli hyvin voimakkaasti mieleen alue Tammisaaren eteläpuolella, jossa en ollut koskaan käynyt. Nyt meillä on 4 ha luonnonsuojelualuetta juuri samassa paikassa. Tontti on poikani löytämä.

Ei ollut yllätys sekään, että auttajallani on mökki aivan lähellä ja hän kertoi läheisistä voimapaikoista. Yksi  oli Trolskär ”Peikkokari”. Ja kuinkas ollakaan viime kesänä olimme porukalla viereisessä saaressa ja kävin yksi karilla, joka oikeasti on ryteikköinen ja kallioinen, luonnontilainen niemi. Minusta siinä oli jotain kiehtovaa ja se houkutteli minut meditoimaan.

Toinen kartalla tosi mielenkiintoisen näköisen saaren nimen alkuosa on sama kuin meidän saaren ja lopussa on ilmeisesti saaren muodosta johtuva loppuosa klovan eli sorkka. Tämä ei ole enää vihje vaan määräys mennä saareen rummuttamaan/meditoimaan.

Jutun otsikkoko? Enkeleitä tuli kuulemma luokseni ja yksi vilkutti minulle. Aikanaan kerroin, miten Laksmi, onnellisuuden jumalatar, ilmestyi minulle, kun mietin miten oppia onnellisuutta. Kun etsin onnellisuutta mieleeni ajattelin Laksmia. Nyt kun opetan mieltäni onnellisuuden olotilaan, ajattelen tätä enkeliä ja minun on hyvä olla. Niin moni välittää minusta. Kunhan annan auttaa.