web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Enkeli vilkutti - jatkoa


Enkeli vilkutti - jatkoa                                          11.2.13

Minähän pyysin enkeleitä, jumaluuksia jne opettamaan minua pyytämisessä, kun en sitä ole tehnyt, enkä osaa. Tänään jo sain apua.

Edelleen stressaan tulevia tilanteita ja näen kaikki mahdollisuudet pieleenmenolle. Otin sen esiin meditaatiossa ja toivoin apua.

Esim. viime vuosina asunnon myynti ja tonttikauppa aiheuttivat todella monenmoisia vaikeuksia, kaikki kyllä päättyi lopulta hyvin. Nyt tappelen Volkkarihuollon kanssa kun en saa autoa ulos.

Energia on mielen voima. Tajusin, että itse aiheutin ongelmani kielteisillä ajatuksillani. Kun oletan että joku menee pieleen, niin se menee pieleen. Kielteinen ajattelu on äidiltäni ja osittain ammatistani, jossa piti miettiä erilaiset mahdollisuudet mennä pieleen.

Mitä tehdä? Olen jo löytänyt onnellisuuden, positiivisuuden, myötätunnon. Mutta en pysy vielä niissä. Ympäröivät olosuhteet poistavat nämä tunteet liian helposti. Haluan edelleen olla omissa oloissani, näytän varmaan välillä luotaantyöntävältä. Suljen muut ulkopuolelleni.

Aamumeditaatiossa lausun ensin muutama sata Om man peme hung mantraa rauhoittaakseni mieleni. Sen jälkeen olen tehnyt tyhjää meditaatiota ilman ajatuksia. Nyt tajusin pyytämiseni olevan sitä, että otan meditaatiossa käsiteltäväkseni jonkin mieleni lukon. Ja se tuntuu toimivan. Eilenhän pyysin apua meditaatiossa pyytämiseen ja tänään tajusin. Kiitos!

Lopuksi meditaatiossa teen minulle annettua Tonglen-harjoitusta. Vedän surua ja murhetta sisäänhengityksessä ja onnellisuutta ja parantavaa energiaa uloshengityksessä. Varmistin enkeleiltä, että en vielä ryhdy auttajaksi, vaan odotan, että minulla on paremmat välineet. Siksi teen toistaiseksi Tonglenia vain itselleni, jotta pääsen eroon kielteisistä liian vähäisestä itsearvostuksesta johtuvista tunteista ja murheista.  

Meditaatio ei enää ole ”pakkopullaa” vaan se on muuttunut miellyttäväksi kokemukseksi.

KIITOS, KIITOS, KIITOS!!!