web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Enkeleitä ja energioita


Enkeleitä ja energioita                            21.4.13


Kävin enkeleiden alkeiskurssin. En aio kertoa kurssin sisällöstä sinänsä, jokainen kokekoon sen itse. Kerron vain kurssin herättämistä ajatuksista.

Ekaksi hauska havainto. Olen olettanut, että pienet lapset näkevät henkiopettajani, koska katselevat niin paljon pääni päälle. Aivan kuten munkit ja lamatkin. Kokemattomammat heistä tekevät sen aika näkyvästi. Kurssin vetäjä yhtyi käsitykseeni. Reikikurssilla on usein synnyttäneitä äitejä, koska ovat silloin herkimmillään. Kaikki mukana olevat vauvat katsovat ihmeissään koko ajan katonrajaan.

Vetäjä kertoi näkemistään henkiopettajistani. Hän ei tuntenut kaikkia, paitsi Dalai Laman, joka on näkynyt ennenkin. He kuulemma kovasti halusivat huolehtia minusta. Tämän seurauksena olen ollut hyvällä mielellä, koska tiedän, että minusta pidetään huolta. Aistin lievää energiaa ympärilläni. Henkioppaat voivat olla sukulaisia tai ylösnousseita mestareita. Uskon, että he voivat olla myös eläviä, koska minun lähellä on nähty pari muuta elävääkin lamaa  Dalai Laman lisäksi. Ehkä he eivät olekaan henkioppaita vaan ihan oikeita oppaita mutta energiatasolla. Juurilamanihan oli positiivisesti yllättynyt, kun kerroin hänelle enkelihoidostani.

Nyt uutena oppaana eläimistä karhun ja käärmeen lisäksi näkyi pöllö.

Uskon lapsien myös aistivan energiaa herkemmin kuin aikuiset. Heiltä saa aina vastauksen kun lähestyy positiivisella energiatasolla. Lapset saa aina herkästi nauramaan, kun itse olen iloinen. Telkkarissa on hyviä ulkomaisia koiraohjelmia, joissa koiran ja isännän välejä korjataan muuttamalla jommankumman tai molempien energioita. Koira aistii isännän energian. Jos se ei ole isäntäenergiaa, koira rupeaa itse isännöimään.

Enkelit kertoivat, etten aivan vielä ymmärrä seuraavaa asiaa kokonaan, mutta tulen ymmärtämään kyllä. Olen aiemmin kirjoittanut Charlesin kertoneen, miten aina löytyy parkkipaikka tai muuten menee hyvin, kokijan onnellisesta ajattelusta johtuen. Energia on mielen voima. Onnellinen energia luo onnellisuutta, asiat menevät hyvin.

Itse suuntaan hyvää energiaa siihen mitä tulen tekemään. Huonon energian ohjaamisesta minulla on roppakaupalla kokemusta esim. asunto- ja mökkikaupoissa. Meni juuri niin huonosti kuin ajattelin.

Minulle syntyi kysymys. Jos kerran voin omalla ajattelulla ja energialla vaikuttaa, että kaikki menee hyvin, niin mihin minä enkeleitä tarvitsen? Hehän ovat sitä varten, että voivat auttaa aivan pienissäkin asioissa. Vastaus lienee se, että kun halusin yhteyttä henkiopettajiini, minut ohjattiin enkelikurssille, jonka tavoite on avata tämä yhteys. Eli enkelit ovat nyt osa elämääni. En vielä heitä aisti, mutta he ovat auttanet energiatasolla paljon; puhdistaneet ja avanneet chakroja ja vaihtaneet energioitani.

Enkelit, valo-olennot, ovat rakkauden energiaa. Enkelit voivat esiintyä monella tavalla, energiana, valona, hahmoina jne. Kyse on siitä, että opit huomaamaan heidät.

Enkelit eivät ole sitoutuneita mihinkään uskontoon, vaikka monissa uskonnoissa he esiintyvät. Kristusenergialla tarkoitetaan kaiken kattavaa energiaa. Se on aivan samaa energiaa, jonka Buddha löysi.

Suojelusenkeli on aina vierelläsi. Muiden enkeleiden on vaikea tulla auttamaan, jos säteilet kielteistä energiaa. Tilanne on päinvastainen, jos säteilet hyvää energiaa. Enkelit auttavat yleensä vain pyydettäessä.

Vetäjämme ei kertonut kaikkea mitä enkelit meissä hoiti. Pitää aina jättää tilaa oppimiselle. On itse huomattava mitä on tapahtunut ja opittava. Se on keskeinen periaate. Muutenhan ei tapahdu kehitystä. Tätä olen jo noudattanut. Minua vaivanneen asian vastaus on yleensä löytynyt kirjasta, jonka aivan ”sattumalta” löydän. Lamojen opetukset sisältävät usein viestejä.

Enkelien vastaukset eivät tule heti. Kyse on meidän herkkyydestämme näemmekö ja luotammeko saamiimme merkkeihin. Vastaus voi olla jonkun puheessa, lehdessä, kirjassa jne. Intuitio on ominaisuus, jota voi kehittää.

Enkeleitä voi kutsua parantamaan muitakin kuin itseä. He ovat kanava jumaliselle valolle.

Jäin miettimään sitä, ettei enkeleillä ole omaa tahtoa. He tekevät, mikä heidän tehtävänsä on. Olen ennenkin miettinyt mikä on vapaa tahto. Enkelittäin ajatellen vapaa tahto on sama kuin ego. Jos ei ole vapaata tahtoa, meitä ohjaa kaikenkattava energia, intuitio jne. Sehän ainakin buddhalaisella tiellä on tavoitteena. Valaistuminen, yhtyminen energiaan. Meistä voi tulla enkeleitä, ilman vapaata tahtoa.

Enkelit hoitivat chakroja. Löysin yhden uuden chakran sydämen yläpuolella ja otsaltakin poistettiin metallia, aika kova kuori chakralla. Kuulimme myös viidestä ihmisen ulkopuolista chakrasta (kaksi alla ja kolme päällä). Kuulemme chakrat tulevat lisääntymään ja meitä valmistettiin jo siihenkin.

Nyt aika nopeutuu. Siksi muutosten tahtikin kiihtyy. Ennen voitiin ennustaa vuosia eteenpäin. Vetäjämme sanoi uskaltavansa ennustaa korkeintaan puoli vuotta eteenpäin, eikä aina sitäkään.

Enkelihommissa on Buddhan periaate. Älä usko mitä sanotaan, ennen kuin olen tutkinut sen mielessäsi ja ymmärtänyt asian.

Seuraavassa tunnilta poimittuja totuuksia. Pelko vetää huonoja asioita puoleensa, Mitä vahvemmat tunteet sitä voimakkaammat seuraukset – hyvässä ja pahassa. Kun kiittää, hyvä lisääntyy. Enkelit pääsevät alitajuntaamme, voivat senkin vuoksi auttaa.
Entäpä oma tilanteeni? Vedin pakasta kortin, jonka nimi oli patience, kärsivällisyys. Selitysteksti kertoi, ettei vielä ole minun aikani. Minun pitää lukea, opiskella, kirjoittaa jne - valmistautua. Olla kärsivällinen. Sitten kun aikani tulee, en enää ehdi tehdä niitä.