web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Kesätauko!

                                                                23.5.13


MökkikesäNI jatkuu ja kirjoitteluni vähenee kesäksi. Hirsimökissämme on paljon vielä tehtävää, elikkä kesä on työntäyteinen.

Saaressamme on jylhä kalliorotko, jota vartioi kolme nelimetristä kiveä. Se on alisen ja maaenergian paikka. Saaren korkeinta kohtaa vartio kolme kolmion muotoista suurta kiveä. Minun pyramidini!

Lähellä on hyvin ryteikköinen saari, jonne jokin veti minua viime kesänä meditoimaan. Syykin selvisi, kyseessä oli Trollskär, peikkosaari. Enkeliopettajani on siellä meditoinut. Nimi kertoo, että jo muinaisina aikoina tiedettiin niemessä olevista hengistä.

Vieressä on saari, joka myös minua kutsuu. En tiedä miksi, muuta kuin, että sen nimen alkuosa on sama kuin meidän saaremme Tammisaaren kansallispuistossa.

Eräs ranskalainen purjehtija sanoi kiertäneensä ympäri maailman ja läheinen Fladalandet oli hänestä maailman kaunein paikka, jopa kauniimpi kuin Ahvenanmaa.

Eli näissä paikoissa käyn kajakilla kun vain töiltäni ehdin. Pariin kesään en ole ehtinyt.

Tosin kesällä tapahtuu monta muutakin asiaa joista varmaan kirjoitan. Yritän päästä kuulemaan naispuolista Mindrolling Rinpochea Danakoshan temppeliin. Juhannuksen jälkeen on Neljän tuulen leiri Rantsilan tilalla. Toivottavasti Johannes ja hänen oppilaansa pääsevät mukaan.

Sitten tuleekin taas juuriguruni Lama Rabsang ja heti perään Ringu Tulku, jonka vaikutus tieheni on ehkä paljon suurempi kuin ehkä kuvittelenkaan. Olen pyrkinyt käymään kummankin opetuksissa, jotta he näkevät missä olen menossa ja onko jotain korjattavaa. Ei ole ollut. Lama Rabsang sanoi usein, että näytät hyvältä. Siksi uskon, että he näkevät tilanteeni aurasta, energiakentästä, henkioppaista, minun energiasta jne jne. En tiedä. Toivottavasti joskus tiedän.  

Mieleni on monena kesänä tehnyt Ultra-päiville. Siellä tapaisia henkisiä virkaveljiä ja siskoja. Saas nähdä. Kuitenkin saarityöt katkeavat juuri näiksi kahdeksi viikoksi, ehkä se on vinkki?

Syksyllä tapaan taas rakkaan energiaopettajani Charles Lawrencen. Pitkään melko samana pysynyt ryhmämme on hyvä tuki ja turva, mutta myös energian kokeilukenttä.

Toivottavasti törmäämme jossain. Sinä tunnet minut, mutta minä en välttämättä Sinua. Tule tönäisemään - ystävällisesti.

Ja sitten taas syyskuussa Lappiin Saanalle Pyhätunturin ja –järven turvaan. Ja kun olen siellä rauhoittunut, on enkelitapaaminen, ellei ole tarvetta tavata aikaisemmin -jommalla kummalla.