web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Sattumaa ei ole

Sattumaa ei ole                                 13.10.13

Olipa taas Hengen ja Tiedon messut. Kuten olen kirjoittanut, olen etsinyt tietoa Valkoisesta veljes- (ja nykyään myös sisar-) kunnasta. Ja kuinka ollakaan messujen eka tietoisku koski juuri tätä asiaa. Siksi ajattelin, että minun pitää mennä messuille ainakin tämän aiheen vuoksi. Toinen houkutteleva aihe oli seksuaalisen energian muuttaminen henkiseksi energiaksi.

Mutta kuinkas ollakaan Valkoisen Veljes- ja sisarkunnan edustaja ei ilmestynyt paikalle kertomaan valaistuneiden mestarien yhdistyksestä. Olin aika hämmentynyt. Minut houkuteltiin tänne, juuri sen esityksen vuoksi. Miksi?

Ensimmäinen tapaamani tuttu kertoi, että hän pitkästä aikaa kyseisenä aamuna oli kanavoinut Valkoisia mestareita ja kokemus oli todella vahva. Myös suojeluenkelini Gabriel oli ollut mukana. Olin aiemmin pyytänyt Gabrielilta kontaktia henkimaailmaan. Ystäväni lupasi kanavoida Valkoista Veljes- ja sisarkuntaa minulle. Saan yhteyden! Sattumaako? EI.

Sain toisenkin vastauksen. Eräässä huoneessa oli Arkkienkeleiden parimetriset kokovartalomuotokuvat. Gabrielin kuvan selityksessä sanottiin, että hän on sisäinen ääni. Chakrakuvani mukaan minulla on syvät sisäiset tunteet, sisäinen tietämys, olen intuitiivinen ja sensitiivinen. Mitä intuitio on? Se on sisäinen ääni. Sen kuuntelussa on opeteltava olemaan tarkka, mikä on egon tuotetta ja mikä on intuitiota, sisäinen ääni, Kristustietoisuus, kaikenkattava viisaus jne, mitä nimeä haluat käyttää. Minä sanon, että Gabrielin ääni. Osaan elää jo aika hyvin tämän äänen varassa. Ehkä en koskaan opi kanavoimaan - ottamaan yhteyttä henkimaailmaan, vaan ääni on minussa? Aika näyttää.   

Muuten chakrakuva oli kovasti vaalennut. Aiemmin se oli violetti-indigo, nyt se värit olivat just päinvastoin. Marjapuuron väristä jumalista energiaakin löytyi, mutta yleisesti ottaen  syvät värit olivat vaalenneet ja haalenneet ja sama kehitys jatkunee kohti valkoista – toivottavasti.

Henkiset chakrat olivat hyvässä kunnossa, samoin pallea- ja juurichakrat, tosin olivat paljon pienempiä kuin henkiset chakrat. Kakkonen kaipaa hommia edelleen, vaikka kehitystä on tapahtunut. Chakrojen väreissä on myös tapahtunut muutoksia. Kruunu punaisesta valkoiseksi, otsa sinisestä marjapuuroksi, kurkussa sininen oli tummentunut, sydämessä sininen voimistunut ja laajentunut, pallea oli muuttunut keltaisesta valkoiseksi, seksuaalichakra likaisen keltaisesta vaalean harmaaksi, juurichakra se vaan köllöttää punaisena.

Messuilla oli myös toinen peruutus: juuri se toinen luento mitä varten olin mennyt messuille. Ehkä tiedän intuitiivisesti asiasta riittävästi ja tietoni ovat oikeat. Kristillissiveellisen kasvatuksen paha seksuaalienergia on syytä hylätä.  Hops, hops. Eipä tehdä mitään johtopäätöksiä. Vaikka heijastamani seksuaalienergia voi aiheuttaa vääriä johtopäätöksiä muissa ihmisissä, en ole realisoinut näitä odotuksia. Siihen on jonkinlainen henkinen este.

Mitäpä muuta? Kolmen viikon luvattu kehitysvaihe on ohitse. Tunnen energian itsessäni aivan toisella tavalla. Se onkin ainoa muutos, minkä olen huomannut. Ja kuten olen kertonut, muutokset huomaa itse vasta ympäristön reaktioista. Korjaus… yksi merkittävä muutos on tapahtunut. En stressaa enää tulevaa. Tällä viikolla on pitänyt hakea kaiken maailman rakennustarvikkeita, joista en ole koskaan kuullutkaan ja paikoista joista en ollut tiennytkään ja kuljettanut venetrailerilla pitkiä metalliputkia ja 8 metrin 250 kg:n pylvään. Kaikki meni hyvin kun niin suhtauduin asiaan: jopa vuodella pitkittämäni trailerin katsastus. Selvisin vain parilla etukäteen tehdyllä lampun vaihdolla.

Olin kuullut Kylli Kukkin messuluennon aiemminkin, mutta menin nauttimaan hänen säteilemästään voimakkaasta, hyvästä ja iloisesta energiasta. En tiedä onko hän valaistunut, mutta tämä hyvä ja iloinen energia on tyypillistä valaistuneille. Hyvätuulisuus nousee esiin minussa varmiten nousuhumalassa. No, en minä etsi iloa juomalla viinaa, vaan tämän kokemuksen vuoksi tiedän, että ilo on minussa ja se etsii ulospääsyä, esteitä raivaamalla. Niin on ilo Sinussakin. Vähän kyllä taidetaan minussakin tarvita vielä tahdon voimaa. Minkä annat maailmalle, antaa se saman takaisin satakertaisena.

Olen yrittänyt väittää itselleni, että jatkuvan väsymyksen vuoksi olen ollut niin poikki, etten jaksa hymyillä. Nyt kysyn, että olisiko ollut paljon helpompaa, jos olisin kärsinyt hymyillen, keveästi. Olisi! Aika ottaa kevyesti ne, jotka ottavat ajan kevyesti. Enkelit osaavat lentää, koska ottavat itsensä keveästi.