web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Viesti veljeksiltä

Viesti veljeksiltä                                      1.11.13
 

Kuten muistanet, menin Hengen ja tiedon messuille vain Valkoisen veljeskunnan luennon vuoksi ja se oli peruutettu. Ja ensimmäinen ihminen, jonka tapasin, alkoi heti kertoa saman aamun Valkoisen veljeskunnan vahvasta kanavoinnista. Ei tarvitse olla kovinkaan fiksu, että tajuaisi postia olevan tulossa.

Kanavoitu viesti oli hyvä, rauhoittava ja vahva. Aiemmin enkelit toivoivat, etten kirjoittaisi kaikkea mitä koin, ettei sitä ymmärretä väärin ja vahvan egoni tuotteeksi. Nyt myös mietin voinko kirjoittaa, mutta veljekset tiesivät kysymykseni ja vastasivat jo etukäteen. Ensimmäinen lause kuului näin: ” Valkoisen veljeskunnan viestit ovat kaikille saatavilla”. Viestin lopussa käsketään olla avoin.

Kuten aiemmin olen ajatellut, yhteiskunnallinen vaikuttaminen on yksi tehtävistäni yhteiskunnallisen koulutuksen ja monipuolisen järjestö- ja poliittisen kokemuksen vuoksi. Veljeskunta antaa viestejä, jotka ”auttavat yhteiskuntaa, sieluja solmimaan liiton oman itsensä kanssa”. ”Liiton solmiminen itsensä kanssa on buddhalaiselle selvää pässin lihaa, mutta yhteiskunnan liitto itsensä kanssa?

Suomalaisella yhteiskunnalla ei ole tiedossa mihin se on menossa. Tiedemiehiä palkataan etsimään tätä tietoa. Asenteet ovat voimakkaassa murroksessa todistavat pääministerit ja Himaset. Yhteiskunta (esim kunnat) joutuvat karsimaan palveluja rajusti rahan puutteen vuoksi. Luonto kärsii jatkuvasta kasvusta, joka kuulemme pelastaisi yhteiskunnan. Emme tiedä mihin olemme menossa. Siksi on tehtävä liitto itsensä kanssa, löydettävä yhteiskunnan uudet toivottavasti ihmiskeskeisemmät tavoitteet pelkästään taloudellisten arvojen tilalle.

Kuten kirjoitin edellisessä blogissani, ei ole olemassa jotain ”joka tekee asiat puolestasi”. Vastuu on sinun. Hyvin voimakkaasti kanavoinnissa tulee esiin, että tieto on jo sisällämme. Minä harjoittelen tämän tiedon tuomista tähän hetkeen, kerrotaan viestissä. On kuunneltava itseä, kehoa ja mieltä.

Olen aiemmin toivonut että saisin kontaktin henkioppaisiini ja ihmetellyt, miksi se on joillekin niin helppoa. Nyt tuli vastaus: Ne viestit, jotka kumpuavat minusta, ovat viestejä minulle: sisäinen ääni. Näin olen aiemmin blogeissani olettanut: intuitio, sisäinen ääni.

Tosin sanotaan oppaista suoremminkin. ”Tavoittele omaa sisäistä rauhaa. Kun rauhan tunne on sinussa, olet yhteydessä oppaisiisi ja valkoinen veljeskunta, me täällä valoverkossa olemme läsnä sinulle.”

Oma rauha löytyy sisältä. ”Kuuntele tarkalla korvalla tunteitasi. Tunne kuinka rakkaus kasvaa sydämessäsi, hengitä rakkautta, ole läsnä rakkaudessa.”

Kuten lamakin aikanaan sanoi: ”Kaikki on hyvin. Sinä olet matkalla itseesi. Meihin. Ja maailmakaikkeuteen. Kaikki on hyvin, kaikki on sinussa, ole luottavainen ja avaudu rakkaudelle. Se ilo ja rauha, mitä rakkaus sinussa antaa, on sielusi palkinto, palkkio sisäisenä tulena itsellesi”.

Luottamus on keskeinen sana. Aiemmin olen aina tarvinnut vähintään yhden ulkopuolisen havainnon, ennen kuin uskon muutoksen itsessäni tapahtuneen jossain asiassa. On välillä raskasta, kun ei tiedä mitä itsessä tapahtuu, ei ole opettajaa, eikä voi lukea kirjoista. Jatkossa en enää analysoi, vaan luotan. Tervetuloa tuntematon.

Enkelikanavoinnista puhuin loosipaikoista. Nyt sain korjauksen siihen: ”Ei ole loosipaikkoja, on valopaikkoja sydämen tietämiselle siitä, että sinä olet valo. Me olemme valoa ja me kaikki yhdessä tuomme valoa maailmaan, ihmisten sydämiin ja tietoisuuteen”.

Tehtäväni maailmassa on ilmentää rakkautta, iloa ja korkeaa tietoisuutta. Tätäkin olen miettinyt, ilo ja rakkaus tulevat esiin nousuhumalassa, kun estot vähenevät. Ne ovat siten aivan varmasti minussa, ne on tuotava vain päivänvaloon. Ne ovat myös sinussa, joillain syvemmällä joillain pinnemmassa. Emme etsi tietoa, vaan olemme tulleet löytämään tiedon, joka on sisällämme.

Kuten olen kertonut, olen ollut kehittämispäällikkö. Nykyhetki ei ole siinä hommassa niin tärkeä, vaan pitää luoda tulevaisuutta menneisyyden tiedon pohjalta. Tieni on ollut analyysin tie. Nyt on aika panostaa tunteeseen, ettei ”järki deletoi sitä” (=sisällä olevaa rakkautta ja tietämystä).

”Anna tunteiden nousta sydämestä, anna niiden ilmentyä elämässä ja ole aina läsnä itsellesi. Ei ole olemassa mitään korkeampaa tietoa, kun se mitä sinä olet”. Tässä on elämänohjetta meille jokaiselle.

”Tiedostaminen, on sitä että tietää, mitä on. Tiedostaa, sen että on liekki, osa jumalaa. Liekki, joka yhdistää sydämen sydämeen, jumalan rakkauteen” (jota olen aiemmin myös energiaksi kutsunut, ja kutsun vieläkin).

”Ole avoin ja luottavainen. Kaikki on hyvin, kaikki on hyvin ja me olemme sinun takanasi aina. Valonverkko, jumalan rakkaus ja valkoinen veljeskunta. Sinä olet valo meissä. Minä olen.”

”Lause Juhanille. Minä olen rakkaus. Minä olen ilo. Minä olen”.

”Luota siihen. Kaikki on sinussa”.