web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Niitä näitä – minusta

Niitä näitä – minusta                                      25.11.13

Tämän blogin tavoite on kertoa tiestäni avuksi ja ymmärryksiksi henkisellä tiellä oleville. Tieni ei ole ainoa eikä kaikille oikea tie, mutta se on minun tieni.

Tieni on analysoinnin tie. Minulla on vilkas ja avoin mielikuvitus, joka vielä meditaatiossakin pitää puolensa. Kun ego on hankala, siirrän sen istumaan kultaiselle tuolille viereeni. Se on hyvin leuhka siinä.

Meditaationi on muuttunut energian vastaanottamiseksi ja aistimiseksi. Meditaatio kestää vielä alle puoli tuntia, onpa minulle sanottu, ettei minun tarvitse meditoida lainkaan, mutta meditaation hyödyt ovat niin ilmiselvät, että meditoin päivittäin kotona. Meditaatio alkaa rentoutumisella ja muuttuu aikaa myöten miellyttäväksi, kun ei tarvitse taistella itsensä kanssa. Meditointi pitenee aikaa myöten kun ajan merkitys vähenee.
Analysoinnin lisäksi tietäni on vienyt paljon eteenpäin ”sattumat”, joita minusta ei ole olemassa. En itse kanavoi, enkä ole yhteydessä mihinkään. Mutta ennakoimattomien tapahtumien seurauksena olen löytänyt tänä vuonna lähellä asuvan enkelikanavoijan (hieroja kertoi) tai Valkoisen veljeskunnan kanavoijan (peruuntunut luento messuilla) tai mennyt syvähengityskurssille, joka olikin syntymäretriitti, jossa tajusin lapsuuden syvän trauman jne jne.

Minä en tiedä missä vaiheessa olen. Usein saan tietoa tilastani kuuntelemalla ja katselemalla  muita – heidän reaktioitaan. Viimeksi rummutuksessa minusta nähtiin lähtevän valkoista valoa. Eli tiellä ollaan.

Minua on auttanut Charles Lawrencen tiivis Suomen ryhmä. Olemme tavanneet lähes vuosittain. Saan heiltä palautetta ja huomaan muutenkin poikkeavissa tilanteissa itsessäni tapahtuneita muutoksia. Ne ovat niin hitaita ja huomaamattomia, että niitä ei aina itse helposti huomaa.

Viimeisin huomioni on, että elän nykyään intuition varassa. Se oli vuosien prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa huomasin kyllä toimivani väärin, mutta toimin silti väärin. Tämä jakso kesti kauan, mutta vähitellen en enää käyttäytynyt väärin.

Intuition oppiminen on myös pitkä prosessi. Kun mieleen tulee kaksi vaihtoehtoa, kumpi on oikea tapa toimia, kumpi on egon ja kumpi intuition tapa toimia? Siihen ei oikein neuvoja voi antaa, kaikki on itsestäsi kiinni.

Yleisempi ja suositeltu tie on harjoituksen tie. Minun tieni on avoimuuden tie. Olen avoin kaikelle, enkä hylkää mitään huuhaana. Koska olen avoin huomaan myös ”sattumia” ja osaan toimia niiden mukaan. Tämän blogin kirjoittaminen on avoimuutta.

Olen koko ajan energian vallassa, huomaan sen nyt itsekin. Nukkumaan mennessä usein on aika energiatohina. Tiedän myös energiani vaikutuksen harjoituksissa, joissa on enemmän ihmisiä. Mutta en voi sanoa, että se oli minun energiani, joka toi onnellisuutta. Enhän minä voi sitä itse tietää, mutta se on toistunut niin monta kertaa, että pakko uskoa.

Valaistuneista sanotaan, että hakkasivat puita ennen valaistumista, ja hakkaavat puita valaistumisen jälkeen. En itse ole näin pitkällä, mutta tiedän miten energia vaikuttaa. Voin itse ohjata sitä, mutta minä olen myös energiakanava, enkä huomaa toimivani kanavana. Tämä energia ei ole vaarallista, se on parantavaa, luovaa, ja lisää onnellisuutta.

Onnellisuudestahan koko ajan on kyse. Se on kaiken tavoite. Olen muutaman kerran kokenut tämän jumalisen mahtavan tunteen. Onnea ja valtavaa kiitollisuutta. Juuri tämän tunteen vuoksi olen valmis uhraamaan egoni, enhän minä kuitenkaan miksikään Jussista muutu. Sama karvaturri.

Onnellisuus on onnellisuutta, so what? Tärkeää onkin mitä se ei ole. Ei ole stressiä menneestä, ei tästä hetkestä tai eikä tulevasta. Elää vain tässä hetkessä tietoisena, ilman ajatuksiin tunkeutuvia ja käytökseen vaikuttavia tunteita. Ottaa asiat niin kuin ne ovat, ei niin kuin luulee niiden olevan.

Väsynyt olen edelleen ja voin nukkua vuorokaudessa 12-13 tuntia, kun keho sopeutuu uusiin energiatasoihin. Mutta en enää stressaa kaikella sillä mitä pitäisi tehdä vetämättömyydestä huolimatta.

Chakrakuvista on ollut paljon apua. Osaan keskittyä chakraan, joka ei ole kunnossa.

Mielen luonnon näyttämisessä oli valkoinen kaiken kattava valo ja tunne käsitteettömyydestä. Silloin näytettiin mitä jossain elämässä on edessäni. Tapaan juurilamani samassa paikassa retriitillä Oulussa (Oulun Palpung) puolentoista viikon jälkeen. Yritin aikanaan myös Helsingin Palpungissa retriittejä, koska laman kanssa pidempi yhdessäolo auttaa enemmän. Oulussa oli todella lämmin ja rakastava tunnelma. Luennot jäävät melko ulkokohtaiseksi ja Laman kanssa puhuminen jää lyhyeen, kun moni on jonossa odottamassa.

Minä en tiedä mitä Valkoinen veljeskunta tai enkelit ovat, muuta kuin että ne ovat kaikenkattavaa energiaa, joka meidän pitäisi löytää. Olen saanut heiltä niin paikkansa pitäviä ja auttavia viestejä, etten voi muuta kuin uskoa heihin. Ja noudattaa heidän neuvojaan.

Etsimme viisautta. Mutta kuten Valkoiset veljet sanoivat minulle: kyse ei ole etsimisestä, vaan löytämisestä. Tieto on jo meissä. Minä uskon ja toivon, että ymmärrän joskus kaiken tämän.