web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Sydän ja tiedostamaton

                                                    19.2.14

Tohtori Dominique Surrel on intuitiivisen älykkyyden professori ja piti taas tosi hyvän esitelmän Minä Olen messuilla. Niin hyvän, että houkutteli minut 4,5 tunnin Workshoppiinsakin ennakkosuunnitelmistani poiketen.  
Hän kävi läpi intuition historiaa. Muinaisen kreikkalaiset ja roomalaiset katsoivat, että inspiraatio tulee ihmisen ulkopuolelta. Outoko väite, eikö intuitio ole ihmisen oma henkisen tien tulos? Henkinen kasvuhan tapahtuu vain kääntymällä sisäänpäin?

Kysymykset ovat oikeutettuja. Intuition lisääntyminen on henkisen tien tulos. Sinun on ensin poistettava itsestäsi intuition esteet, tunteiden ja kokemusten luomat harhat. Intuitiolla on monta nimeä. Minusta se on kaiken kattavaa energiaa, yhteistä viisautta. Mitä enemmän olet energian vallassa, sitä paremmin intuitio pelaa. Meillä jokaisella on mahdollisuus löytää intuitio, sen on meidän ulkopuolellamme odottamassa.
1800-luvulla fyysinen keho oli keskeinen, sillä ei katsottu olevan yhteyttä ulkopuolelleen. 1900-luvulla ajattelu oli mekaanista, rationaalista, lineaarista ja loogista. Ja monillahan on tämä tilanne nytkin.

Tällä vuosituhannella käydään edelleen uskonsotia, aseet vain ovat kehittyneet tappavimmiksi. Einsteinin mukaan tekniikka on voittanut humaanisuuden.

Tiede on jo 15 vuotta mitannut ihmistä ympäröivää energiaa, miksi heitä ei ole kuultu? ”Mitä tapahtuu, jos jatkamme teknologian kehittämistä alemmalla tietoisuuden tasolla. Onko rationaalinen ja looginen mielemme ainoa inhimillinen kykymme? Entä intuitio, sielu sydän, henki tietoisuus, aistimme ja muut piilevät mutta voimalliset inhimilliset kykymme?” kysyy Dominique Minä Olen-messulehdessä.

Einsteinen mukaan ”yhtäkään ongelmaa ei voida ratkaista samalla tietoisuuden tasolla, jolla se on luotu.”

Jo muinaiset egyptiläiset tiesivät, että kaikki aine värähtelee ja on energiaa. Einsteinin mukaan tämä ei ole filosofiaa vaan fysiikkaa. Kvanttiteoria todisti egyptiläisten käsitykset oikeiksi. Jokainen elävä olento lähettää ja vastaanottaa energiaa, myös DNA.

Puhutaan näkyvästä ja näkymättömästä energiasta. Jälkimmäinen sisältää paikkaan tai aikaan sitoutumatonta energiaa. Fyysikko David Bohmin mukaan näkymätön maailma on syvempi ja monisyisempi. Sen kokemiseksi on avattava mieli ja hylättävä vanhat ajatusmallit.

Nobelisti Ilya Prigoginen mukaan ihminen on avoin järjestelmä – sisäisen minämme ja ulkoisen ympäristön välillä tapahtuu energian vaihtoa. Luovuttamamme energian taso vastaa tietoisuutemme tasoa. Yhteyden saaminen kosmokseen on mahdollista. Se muuttaa kokijansa tietoisuustasoa.

Kaikki sisältää kaiken, Jokainen molekyyli sisältää kokonaisuuden. Ne ovat jatkuvasti yhteydessä tosiinsa. Tämä on todistettu monin testein. Toisistaan pitkilläkin välimatkoilla erotetut solut reagoivat samaan ärsykkeeseen samoin tavoin, kun vain toista ärsytetään. Ajalla ja paikalla ei ole merkitystä. Puhutaan hologrammisesta järjestelmästä.  

Se että olisimme itsenäisiä erillisiä olentoja, on meidän luomamme illuusio.

Voimme vaikuttaa ympäristöömme energiallamme. Olette ehkä tavanneet joskus henkilön jo säteilee voimakasta seksuaalista energiaa, tai miten huoneeseen tuleva myötätuntoinen ihminen muuttaa pian huoneen ilmapiirin, energian.

Dominique puhui taas kovasti sydämellisesti sydämestä. Se ei ole pelkästään pumppu, vaan lähettää esim. enemmän impulsseja aivoihin kuin päinvastoin. Sydän on monimutkainen hermo- ja kommunikaatiojärjestelmä jossa on 40~000 aistisolua. Sydämen toiminta ei ole aivoista riippuvainen, se voi oppia, aistia, tuntea. Sydän on ei-tietoisen tiedon vastaanotin.

Sydän ottaa vastaan näkymättömän maailman impulsseja, aivot näkyvän. Muinaisten kreikkalaisten ja roomalaisten mukaan sydän on keskeisin elin, siellä on persoonallisuus ja luonne. Sydämensiirrot ovat osoittaneet tämän. Siirretyn sydämen saanut voi kokea luovuttajan elämää. Murhatun pojan siirretty sydän auttoi vastaanottajan löytämään pojan murhaajan.

Solumuisti toimii. Toisessa kokeessa otettiin poskesta DNA:ta. Se reagoi toisessa huoneessa kun mies katsoi TV:stä raakaa väkivaltaa. Reaktio säilyi vaikka DNA siirrettiin 50 mailin päähän.

Aivojen tiedostamaton alue on yhteydessä näkymättömään maailmaan. Me otamme vastaan signaaleja, jotka eivät tule tietoisuuteen. Mitä lähemmäksi pääsemme alitajuntaamme, sitä lähempänä olemme tiedostamatonta.

Dominique puhui kaukokatsomisesta ja menin hänen workshoppiinsakin, jossa sitä opetettiin. En aio kertoa kaukokatsomisen menetelmästä, koska voit joutua vaikka tulipaloon tai uppoavaan laivaan. Menetelmä on 20 vuotta kestäneen 25 miljoonan dollarin Yhdysvaltojen armeijan projekti, jossa oli mukana psykologeja, fyysikkoja ja yliluonnollisia kykyjä omaavia henkilöitä. Järjestelmä kehitettiin vakoiluun.

Menetelmä on hyvin tiukka, eikä siitä saa poiketa. Siinä annetaan tietoiselle mielelle hommia, ettei se häiritse tiedostottoman toimintaa. Kohdekuva oli suljetussa kirjekuoressa ja aika moni osasi kuvata mitä asioita kuvassa oli.

Eräs etevä upseeri lähettiin kaukokatomaan Venäjän tukikohtaa, mutta hänen kertomansa ei vastannut sateliittikuvia. Paikasta otettiin kuvia taas 10 vuoden päästä, ja paikka oli nyt aivan kuten em. upseeri oli kuvannut. Hän oli reissannut ajassa 10 vuotta!

Jos haluat luoda kanavan tiedostamattomaan informaatioon:                                                          
sinun tulee sulkea kriittinen ajattelu,                                                                                       
 luo kieli tietoisen ja ei-tietoisen välille,                                                                                                             
kehitä taito vastaanottaa signaaleja,                                                                                                         
 tulkitse oikein.
Helppoa vai mitä?

Tietoisessa tajunnassa on ego, rationaalinen ja looginen, analysointi- ja päätöstentekokyvyt. Tiedostamaton epäilee, siellä on intuitio, aavistus, näkemys. Tietoinen mieli haluaa hallita tiedostamatonta.   
Ja kukas se kissan hännän nostaa ellei kissa itse! Kaikki edellä oleva löytyy Buddhan opetuksista.       
                                                                                                                                            
Kävin messuilla taas chakrakuvassa - oli jo odotettu kun vuosittain käyn. Ja taas tuli sama viesti kuten niin monta kertaa viime aikoina eri yhteyksissä. Älä analysoi, älä ajattele niin paljon, elä enemmän sydämessä. Vähän se on hankalaa, kun enkelien mukaan minulle ei saa selittää mitään, vaan minun on tajuttava asiat itse. Länsimaalainen ihminen elää vain aivojen tietoisessa, loogisessa osassa.

Kaikki chakrat olivat auki, murheenkryyni kakkonenkin, jota olen kovasti hoitanut. Oli kai vähän loukkaantunut kun oli muita pienempi. Ehkä olen kuristanut liikaa sitä. Kruunuchakran valkoista pitäisi valuttaa alaspäin. Kuvan väri oli muuttunut sinisävyisestä (indigo-violet) punasävyiseksi (violet-lavender). Nyt olisin kuvien mukaan maaginen, mystinen, mielikuvitusrikas, eteerinen, intuitiivinen (aiemmin: syvät sisäiset tunteet, sisäinen tietämys, intuitiivinen, herkkä). Kuten olen kertonut, charkakuvien määrittelyt ovat aika mairittelevia melkein kaikilla, ettei kannata repiä vaatteita riemusta.