web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Enkeleitä ja kuolemanjälkeistä elämää

                                                              23.3.14

Olisi taas varmaan hyvä kirjoittaa tiestäni. Monen henkisen tien kulkijan valtaa usein epäilys: ”Olenko oikealla tiellä, onko tämä vain kuvittelua, mihin olen menossa?” Toisaalta henkisimmät ihmiset ovat käyneet syvimmillä itsestään. Kasvuun kuuluu useimmiten kärsimys ja epäluulokin.

Näin on myös minun laitani. Kuten aiemmista blogeistani olet voinut huomata, viime vuonna tapahtui tällä tiellä eniten koko elämäni aikana. Sitten tuli suvantovaihe. Mitään ei oikein tuntunut tapahtuvan. Onneksi näin enkelin sulkia maassa silloin tällöin. Mutta sittenkin.

Kun ei ole fyysistä opettaja, pitää kaikki huomata ja ajatella itse. Väärin: henkioppaiden avulla. Periaatteessa pitäisi ainakin alkuvaiheessa testata omat johtopäätökset kirjoista, opetuksista, opettajalta jne. Usein vahvistus tulee ”sattumalta”. Vähitellen intuitio korvaa oman analyysin epävarmuuden, mutta ensin intuitiokin on testattava. Tieni on analyysin tie. Monet pääsevät samaan harjoituksen tietä. Eilen vähän enkelihoidossa mutisin, että koko ajan minulle sanotaan älä ajattele, älä analysoi, keskitys sydämeesi. Kuitenkin enkelit sanovat, että minun pitää itse löytää ratkaisut. Mutta ratkaisu voi tulla ajattelemattakin, vaikka meditoimalla.

Olen kehunut miten säännöllinen chakrakuvaus auttaa tielläni. Nyt tulkitsija antoi ymmärtää värien perusteella, että luulen olevan paljon pitemmällä kuin olen. Se oli hyvä havahdutus. Näin voi käydä, kun ei tiedä missä on ja haluaa olla kovasti jossain.  Mutta en olisi siinä missä nyt olen, jos olisin kuunnellut monien läheistenkin ihmisten varoituksia kuvittelemasta liikaa, lukemasta liikaa, repimästä itseä liikaa moneen suuntaan, kirjoittamasta näistä asioista jne. Tämä on tasapainoilijan tie. Tosin tiedän kyllä psykologivaimoni puuttuvan, jos oikeasti alan seota.

Viikko ennen viime perjantaista enkelitapaamistamme, alkoi meditaatio muuttua yhä enemmän energiapainotteiseksi. Tuntui että energia tuli jommankumman tähtichakran kautta. Kävikin ilmi tapaamisessa, että tähticharani loisti avonaisena. Mutta sittenkin, olenko minä vain sairas?....

Enkelitapaamisessa heti ensimmäisenä koin auttajani arkkienkeli Gabrielin läsnäolon energiatasolla. Tunne oli valoisa, lämmin ja hellä. Tunnistin Gabrielin.  Enkeliauttajani kysyikin, että kävikö vieraita. Nyt epävarmuuteni on vähäisempi, kun tiedän, että Gabriel auttaa ja on suojanani. Buddhalaisena olen löytänyt enkelit, joista Jeesuskin puhui, mutta useimmat kristityt pitävät niitä liiallisen mielikuvituksen tuotteina.

Suomalainen on aina sen verran epävarma, että on vaikea kuulla muiden suista hyviä ja kauniita asioita itsestä. Vanhaksi ja viisaaksi mainittiin, Kristukseen viitattiin.

Yksi jännä piirre tuli ilmi. Olen kertonut miten ryhmäterapiassa nuoret naiset suuttuivat minuun ilman näkyvää syytä. Jälkeenpäin aina kävi ilmi, että he projisoivat isäänsä tuntemaa vihaa minuun. Nyt sanottiin, että voisin edelleen auttaa ja siunata heitä.

Aurinko se vaan vahvistaa minussa otettaan. Sain jälleen vihkimyksen. Auringostahan sain elämäni ensimmäisen ja edelleen rajuimman energiakokemuksen. Myös viittaukset Farao Eknatonin ajan auringonpalvontaan jatkuvat. Hän muuten kuului Valkoiseen veljeskuntaan ja uudisti heidät käytäntöjään.

Egypti tuli taas voimallisesti esiin. Enkeliauttajallani ja minulla tuntuu olleen yhteinen ehkä läheinenkin yhteys muinaisessa Egyptissä.

Toinenkin tapahtuma vähentää epävarmuuttani. Yhdessä harjoituksessa avasin valkoisen oven. Hämmästelin, että ovella ei ollut portinvartijaani. Salainen ovi aukesi. Olin niityllä, oli hyvä olla, oli paljon vihreää, pehmeää ja keltaista. Mutta jokin vaivasi, vaikka oli hyvä olla. Jatkoin matkaa avaruuteen. Siellä ei enää mikään vaivannut. Leijuin miellyttävässä olotilassa. En ymmärrä kosmisuudesta mitään, vaikka se kuuluu henkisyteen. Nyt oli kuitenkin kosminen, avaruudellinen hyvä olo. Vähitellen liukenin avaruuteen. Enkelit sanoivat, että tehtäväni on opastaa ihmisiä samaan olotilaan, nythän tunsin tien.

Istunnossamme kävi myös vieraita Siriukselta. Suojelueläimeni ovat nykyään mytologiasta, nyt tuli esiin Merikäärme.

Epävarmuudesta vieläkin. Henkisellä tiellä asiat tapahtuvat vähitellen, asteittain ja toistensa päälle. Muutosta ei ehkä itse huomaa, ennen kuin ajan kanssa. Huomaa ettei tee/ajattele/puhu kuten ennen. Vaikka muutos on aina omaksi parhaaksi, ei se kyllä joka hetki tunnu siltä. Länsimaalainen haluaa nopeasti tuloksia; miksi en voi siirtyä paikasta toiseen ilman materiaa, miksen näe muihin todellisuuksiin.


Apropo muut todellisuudet. Perjantaina 21.3.14 tuli TV:stä todella hyvä Inhimillinen tekijä-ohjelma. Siinä lääkäri ja taiteilija kertoivat kuolemanrajakokemuksistaan ja tiedemies vahvisti tutkimuksin heidän kokemuksensa. Näitä yhteisiä tutkimuksin todettuja asioita ovat kuoleman olotilassa koettu hyvä olo, rakkauden valtava lisääntyminen ja hengistyminen. Materian merkitys vähenee ja kuoleman pelko katoaa. Henki irtaantuu ruumiista. Takaisin elämään heränneet tekevät usein itse päätöksen palata (ellei ole vielä fyysisesti/henkisesti valmis kuolemaan). Heränneet muuttavat elämänsä täysin em. arvojen mukaisesti.

Erityisen suuren vaikutuksen teki naistaiteilija. Hän oli kuolemassa syöpään. Oli saanut yli 70 stytostaattihoitoa. Hän oli hyvin levollinen ja onnellinen, vaikka oli valmistautumassa kuolemaan. Hän sanoi ajatteluttavia asioita. Buddhalaiset sanovat, että tämä maailma on harhaa, se ei ole oikea todellisuus. Samaa sanoivat molemmat haastatellut herääjät varsinkin taiteilija. Kuoleman jälkeinen todellisuus on ainoa oikea. Tämä elämä on harhaa. Todellista on vain suuri ja kaunis rakkaus.
Suosittelen katsomaan Yle Areenalta.