web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Sielun ja ruumiin yhdistäminen

Sielun ja ruumiin yhdistäminen         30.12.14

 

Kulunut syksy on ollut henkisesti raskasta aikaa. Vain yksi ”sattuma”,  joka vahvistaa, että olen vielä tiellä. Avasin ”sattumalta” TV:n päivällä ja siellä alkoi juuri ohjelma Atlantiksesta. Joulukuun puolivälissä meillä oli taas pienellä jatkoryhmällä enkelitapaaminen. Ja kuinkas ollakaan, meidän piti mennä Atlantikseen. Atlantis oli jo jättänyt muistijälkiä aivoihini, joten matka oli helppo. Näin miten ihmiset valtavasti rakastivat toisiaan. Se tunne oli huikea. Ajattelin, että kunpa saisin tämän tunteen tähän todellisuuteen. Se kai on tarkoituskin.

Olen pyytänyt apua ja henkiopettajaa tuekseni, vaan en ole saanut. Kuitenkin käsketään jatkuvasti pyytämään apua. Olen henkisellä tiellä kuvitteluni ja herkkyyteni varassa: herkkyyden huomata ympärilläni minulle tarkoitettuja viestejä. Kuitenkin mitään minulle ei kerrota, eikä tarjota valmiina. Minulle ei saa selittää. Kaikki pitää tajuta itse. Välillä on aika raskasta

Enkeliauttajani tapaan kolme kertaa vuodessa, mutta kaipaan henkiopettajaa jonka puoleen voisin kääntyä kun on vaikeaa. Haluan ”sattumia”, jotka varmistavat, että minusta pidetään huolta. Kun kukaan ei oikein tue, olen ollut fyysisesti huonossa kunnossa, monet vanhat krempat ovat palanneet. Joululahjaksi pamautin jouluaattona uuden auton perän pylvääseen.

Kyllä minä tiedän, että kaikki tämä on parhaakseni, hyviä harjoituksia, mutta joskus ei vaan jaksa. Enkeliauttajanikin käytti jo puolestani tiukkaa kieltä. Tätä prosessia on kestänyt jo 14 vuotta, kun jäin osa-aikaeläkkeelle. Seitsemän vuotta sitten prosessi voimistui, kun sain turvautumisen Kenting Tai Situ Rinpochelta Sherablingin luostarissa. Jopa normaaleista päivärytmistä selviytyminen tuntuu välillä ylivoimaiselta rajun väsymyksen vuoksi. Ei oikein jaksa mitään.

Tilannetta ei kovinkaan paljon edistä se, että aiemmissa enkeli-istunnoissa olen saanut kovasti mairittelevia mainintoja, joista en havaitse mitään käytännössä. En todellakaan tiedä missä mennään. Nyt viime istunnossa ei kehumisia tullut, ehkä viestini on mennyt perille. Egoni ei kaipaa kehumisia, koska välillä luulee paljon enemmän kuin mitä on. Valaistumiseen ei pidä pyrkiä, se tulee itsekseen.

Välillä on tullut mieleen Jeesuksen lause, Isä miksi minut hylkäsit? Että on vaikeaa ollut muillakin hemmoilla, vaikka olinkin tuhansien elämien päässä Jeesuksen olotilasa.

Mutta toisaalta prosessi etenee, tiedän sen. En vain huomaa sitä. Tiedän, että kaikki on parhaakseni. Olenhan minä paljon oppinut ymmärtämään, vaikkei minulle anneta mitään valmiina. Olen oppinut, muut ovat opetettuja. Ehkä tilannetta vaikeuttaa tutkijakoulutukseni. Minä en usko omia ajatelmiani, ennen kuin joku tai jokin vahvistaa ne: kirja, opettaja, ”sattuma”, johdatus jne. Siksi prosessi on hidas kun koko ajan pitää pelata varman päälle. Siksi yritän myös olla kuvittelematta itsestäni mitään, ennen kuin jotain konkreettisempaa ja ulospäin näkyvää tapahtuu.

Kiitos kun sain vähän matmattaa, helpotti.

Sainhan minä enkeleiltä apuakin, lähinnä fyysisen ruumiini hoitoon. Henkinen kehitys vaatii paljon vihreää ruokaa, paljon vitamiineja ja hivenaineita. Sanoivat, etteivät sieluni ja ruumiini ole vielä yhtä. Sain niiden yhtenäistämiseen harjoituksen, sekä ohjeet Himalajan sydämen aktivointiin. Palaan näihin myöhemmin, kun ymmärrän paremmin. Sielun ja ruumiin yhdistämisestä kertoo kirja Jonette Crowley: Soul Body Fusion. Molempiin harjoituksiin löytyy ohjeet Youtubesta ja kirja löytyy Helmet-kirjastosta suomenkielisenä. Palaan myöhemmin tähän aiheeseen.

Otetaan pieni maistiainen kirjasta (ss 60-61): ”Olet Jumala maan päällä, muodon saanut jumaluus. Sinulla on mittaamaton mahdollisuus ihmeelliseen elämään. Jumalallisuutemme on meiltä kauan ollut unohduksissa, että nyt epäilemme sen olevan edes mahdollista. Useimmilla meillä on suuri kaipaus kohti suurempaa potentiaaliamme, mutta tapamme ja historiamme pitää meidät pienuudessa. Soul Bdy Fusion auttaa meitä ottamaan uudelleen haltuun sen, mikä olemme aina olleet”.