web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Energiamoottori?

Yritän Hesariin, Tiedelhti ei julkaissut.                      12.4.15

Energiamoottori?

Muutama vuosi sitten olin seminaarissa jossa puhuttiin ilmaista kaikkialla olevaa ympäröivää energiaa hyödyntävästä saasteettomasta vapaaenergiamoottorista. Se on edullisempi kuin muut vapaaenergiamoottorit, jotka tarvitsevat massiivisia patoja, voimalalaitoksia, tuulimyllyjä, aurinkopaneeleita jne. Paikalla olleet Otaniemen tutkijat tunsivat tekniikan ja ihmettelivät kanssani miksi sitä ei hyödynnetä. He lupasivat viedä asiaa eteenpäin. Heistä ei kuulunut mitään seminaarin jälkeen.

Jo 1930 luvulla Nikola Tesla rakensi todistettavasti ympäröivää energiaa hyödyntävän vapaaenergiamoottorin, joka antoi autolle 90 km/t:ssa vauhdin. Hän kuitenkin vaikeni, eikä jatkanut koneen kehittelyä. Myös kaksi muuta amerikkalaista keksijää työskenteli koneen kanssa. Öljyteollisuuden painostuksesta toinen suljettiin vankilaan ja toinen mielisairaalaan, josta hänet vapautettiin Eurooppalaisten vaatimuksesta. Jos Yhdysvaltain öljy- ja autoteollisuus ovat estäneet koneen jatkokehittelyn, se on rikos ihmiskuntaa kohtaan. Nyt polttomoottorin saasteet ovat tuhoamassa maapalloa.

Tällä hetkellä lukuisat keksijät kehittävät erilaisia nollapiste-energiasta ammentavia vapaaenergiageneraattoreita kaikkialla maailmassa - ovat kehittäneet jo vuosikymmenien ajan - ja monilla on sellainen käytössään.

Suomen tulevaisuutta mietittäessä on nostettu esiin ympäristöteknologia. Suomi tuo kaiken öljyn ja lähes kaikki autot ulkomailta. Jotta kansantalous pelastuisi, pitäisi tuontia saada leikatuksi. Jossain vaiheessa joku maa kuitenkin ottaa käyttöön em. teknologian autoissa laajemmassa mittakaavassa. Miksi se ei olisi Suomi, jolla ei ole kytkentöjä öljy- tai autoteollisuuteen mutta suuri riippuvaisuus maahan tuodusta öljystä ja autoista?

Uuteenkaupunkiin vain pitäisi hankkia uudet koneet. Teslakin kulkisi pitemmälle - ilman tankkauksia. Suomella olisi vientituote, jolla olisi kova kysyntä maailmalla.