web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Henkisestä tiestä

Henkisestä tiestä         11.4.16

Tästä aiheestahan minä olen aina välillä kirjoitellut ja päivittänyt tietoja. Mutta taas alkuun muutama varaus. Minun prosessini on kestänyt 15 vuotta, heti kun jäin osa-aikaeläkkeelle. Se on tavallista nopeampi ja rajumpi prosessi. Minun prosessini on Vayarana-buddhaalisuuden tantraprosessi. Se on automaattinen cahkrojen ja energiakanavien  puhdistumis- ja Kundaliinin nousuprosessi.  

Juurilamani mukaan eläkkeelle jäänti oli edellytys prosessin alkamiselle. Jäi aivoille tilaa prosessoida. Olen ollut 15 vuotta väsynyt ja enemmän tai vähemmän väsynyt ja sairas. Prosessi kiihtyi 7 vuotta sitten kun sain Intiassa voimansiirron.

Normaaliprosessi etenee harjoituksen, erityisesti meditaation kautta. Yleensä prosessi vie ihmiselämiä, jos siis on koko ajan motivoituneesti mukana. Muutokset ovat niin hitaita ja vähäisiä, ettei niitä aina itse huomaa. Takapakkeja tulee varmasti, ne vain on hyväksyttävä tiehen kuuluvina. Niillä on aina joku hyvä tarkoitus auttaa Sinua.

Jokainen tie on erilainen. Tämä ei ole tieto, muta luulen, että jokainen tie kuitenkin lopulta päätyy kaiken kattavan energian löytymiseen – uskonnosta riippumatta. Uskonnot ovat vain kulttuurisidonnaisia välineitä. Niiden merkitys vähenee kun kääntyy itseen päin, ei ulkoiseen Jumalaan. Tässä mielessä buddhalaisuus on nopein. Se kohdistuu suoraan mieleen, ilman kulttuurisidonnaisia käsityksiä, mikä on oikein ja väärin uskonnossa. Dalai Laman mukaan kyseessä ei ole uskonto vaan mielen tiede. Mitään ei saa uskoa, ennen kuin ymmärtää.

Olen kirjoitellut aiemmin henkisen tien seurauksista, joten nyt vain luettelen niitä. Kun mieli/chakrat/energiakanavat puhdistuvat seuraa monta hyvää asiaa, kun mielen traumat ja lukot eivät haittaa ajattelua -energian kulkua. Oma viisautesi lisääntyy. Huomaan mökillä tekeväni asiat eri tavalla kuin aiemmin ja ihmettelen kuinka hölmösti olen ne ennen tehnyt. Viisaus lisääntyy vielä, kun saat yhteyden energiaan, kaiken kattavaan viisauteen, jossa on kaikki. Sitä myös intuitioksi kutsutaan alkuvaiheessaan, kunnes saat suoremman kontaktin.

Kun mielen energia liikkuu vapaasti Sinussa ja pääset eroon estoistasi, lisääntyy luovuus. Siksi monet taiteilijat elävät kahlehtivien normien ulkopuolella. Muuten ei olisi taidetta, jos kaikki hymistelisivät.

Onnellisuus lisääntyy. Sitä on vaikea kuvailla. Tunne on tosi hyvä ja syvä. Huomaat sen kyllä, kun aika on. Myötätunto on onnellisuuden edellytys. Ensi rakkaus ja hyväksyntä itseen, sitten muihin. Itsensä hyväksyminen on monelle vaikeaa – minullekin.

Sairaudet ovat pitkälti mielen tuotteita. Kun mieli puhdistuu, puhdistuu ruumiskin. On hyvä muistaa, että mitä parempi ryhti sitä suoremmat kanavat energian kulkea, myös meditaatiossa.
Kun on oikein sairas, on välillä vaikea muistaa, että sairauksin on harjoitus. Sen kyllä muistaa ainakin jälkeenpäin. Jokainen sairaus, vastoinkäyminen on harjoitus, huomaat sen jälkikäteen. Jos tarkastelet mennyttä tietäsi, tulet huomamaan, kuinka looginen se on ollut. Sitä vain ei huomaa hetkessä.

Zeniläiset keskittyvät meditaatioon, tiibetinbuddhalaisilla on monia menetelmiä, aika samoja kun hinduillakin, mantrat, resitaatiot, visualisaatiot, pujat jne. Ne vaikuttavat eri tavalla ja eri asioihin. Mutta ilman meditaatiota, mielen rauhoittamista, mikään tie ei ala. Sinun on opittava elämään tässä hetkessä. Sitä painottaa myös Buddhan opeista lähtenyt kovasti suosittu Mindfullness-terapia.

Usko ja motivaatio ovat tiellä keskeisiä. Ei usko Jumalaan vaan siihen, että olet Tiellä ja kuljet eteenpäin.  Uskot että fyysiset ja henkiset oppaat auttavat sinua, vaikka se ei aina siltä näytäkään. Motivaatio sanoo, että vaikka on kuinka hankalaa ja usko meinaa loppua, kaikki on kuitenkin parhaaksesi. Muista, että mitä ajattelet, sitä olet.

Epätietoisuus on aina vieraanani. Minun pitää ymmärtää itse kaikki, mitään ei selitetä valmiiksi. Nyt olen päässyt sen yli ja näen loogisuuden siinä mitä minussa tapahtuu. Kun on opettaja, ei näitä ongelmia ole. Se edellyttää täydellistä luottamusta. Opettajia vaan on aika harvassa täällä. Omia opettajia tapaan kerran vuodessa, jos silloinkaan. Yleensä tiedän intuitiivisesti milloin on varattava audienssi opettajalta. Henkioppaita minulla on kuulemma paljon, vaan enpä ole vielä jutellut heidän kansaan.

Muista aina, ettei sattumia ole. Minun tietäni on ohjannut ”sattumat”. Kun on mieli avoin, huomaat milloin sinun on seurattava jotain ”sattumaa” – johdatusta. Yleensä siihen liittyy joitain seikkoja, jotka vahvistavat asiaa.
Olin tuntenut vetoa Ultra-päiville. Ihmettelin miksi Lamani vierailu peruuntui ja se vahvisti, että minun on mentävä Ultra-päiville. Lama tulikin sitten kyllä sovittuna aikana. Ihmettelin mitä oikein Ultra-päivillä teen, kunnes sain Jeesus-kanavoinnin.

Sattumat voivat olla hauskojakin. Luulin meneväni syvähengityskurssille, mutta se olikin syntymäretriitti, jolla olin juuri ollut. En olisi mennyt, jos olisin tiennyt. Kurssilla selvisi yksi lapsuuteni vaikein ja minuun paljon vaikuttanut trauma.

Sain tietoa Valkoisesta Veljeskunnasta. Ihmettelin, mikä porukka se oikein on. Ja hups, se oli messujen eka aihe. Vaan eipä luennoitsija tullut paikalle. Mutta kohta tapasin ystävän, joka sanoi, että aamulla hänellä oli mahtava Valkoisen Veljeskunnan kanavointi. Kun hän vielä sanoi, että opettajani arkkienkeli Gabrielkin oli paikalla, tiesin, että viesti on tulossa. Ja tuli kanssa. Se on julkaistu blogeissani.

Tämän hetken ymmärtämiseen auttaa, jos uskoo aiempiin elämiin ja niiden vaikutuksesta tähän elämään. Tästäkin löytyy blogi.


Tällä hetkellä heti kun sohvalla ummistan silmäni alkaa energiaa tulla ylhäältä. En enää sätky yhtä paljon kuin ennen, kun ruumis on jo tottunut korkeampaan energiatasoon. Mieli on luojan kiitos seesteinen, sen apuna ovat koko talven jatkuneet rankatkin sairaudet. Kyse ei ole siitä, etteikö minua opettajani rakastaisi, vaan se on minun omaksi parhaaksi ja opettajat ovat harkinneet kärsimyksen oikeaksi harjoitukseksi kovan pääni taltuttamiseksi.

Aamuharjoituksia teen huonosti, aamulla energia saa aikaan saamattoman olon. Minulle sanoi, kyllä yksi nunna, ettei meditointi minulle ole yhtä tärkeitä, kuin muilla automaattisen energiaprosessin vuoksi.

Jotkut ovat jatkuvassa yhteydessä henkioppaisiinsa. Tiedän olevani tiukasa ohjauksessa, muta tarvitsen muita saadakseni neuvoja ja ohjeita. Harvoin saan kysymyksiini vastauksia, kun enkelien mukaan on tajuttava itse.

Olen jo aiemmin kertonut siitä miten säteilen hyvää ja myös elämän voimaa - seksuaalienergiaa. Liikutun nykyään helposti.  Saan myös helposti energiaa auringosta itseeni. Aurinko on korkein oppaani.

En pysty liikkuman ajassa enkä paikassa, enkä aisti muita todellisuuksia. En ole vielä valmis. Nyt en enää välitä. Kaikki tulee, kun olen valmis.