web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Oletko ulkoa, sisältä, ylhäältä vai alhaalta ohjautuva?


Oletko ulkoa, sisältä, ylhäältä vai alhaalta ohjautuva?                               5.5.16 

Oli taas enkelitapaaminen. Olen miettinyt, kuinka avoin olen näissä blogeissa voin olla, koska voi syntyä epäilyjä siitä mitä kuvittelen olevani. Tästä huolimatta aion olla avoin ja rehellinen jatkossakin, kiitos siitä Valkoisen Veljeskunnan.

Usein henkisellä tiellä kuvittelee seuraavan tason olevan jotain aivan huikeaa, jumalankaltaista.  Vaan eipä se ole. Samaa puurtamista ja harjoituksen tekoa, hommia on koko ajan. Kun vanhat tavoitteet saavuttaa, tulee tilalle uusia. Minä harjoittelen elämää.

Usein itse ei huomaa omaa edistymistään. Täytyy vain luottaa, uskoa ja odottaa. Olen toivonut yhteyttä opettajiini, kanava ylöshän on auki. Mutta ei se ole kiinni opettajista vaan minusta. Kun vahvistan yhteyttä omalla toiminnallani, saatan joskus saada suoran yhteyden opettajiini.

Sain enkelitapaamisessa kiitosta Valkoiselta Veljeskunnalta näistä blogeista. Muuten heidän pomonsa on lord Maitreia, tuttu kaveri buddhalaisille. Olen kuulemma  lunastanut paikkani Valkoisessa Veljeskunnassa. Oho - aiemmin minulle sanottiin, että minulla on paikka varattu Veljeskunnassa. Olin miettinyt tämän jutun aiheen jo aiemmin, mutta nyt minua pyydettiin kirjoittamaan yhdestä asiasta – kerron jäljempänä mistä. Muuten kaikki muut kolme paikallaollutta kuuluvat samaan Veljes- ei kun sisarkuntaan.

Meillä oli noin vuosi sitten enkelitapaaminen ja sen jälkeen olen ollut koko ajan sairas. Tämä johtuu siitä, että muutoksen on tapahduttava solutasolla. Ehkä jo helpottaa, kun saatan luopua verenpainelääkityksestäkin. Kurkkuchakra vaan kiukuttelee, joten on pakko mennä maallisiin tutkimuksiin sairaalaan.

Auttajani näki henkiset silmäni, mikä on kuulemma hyvä merkki, olen ensimmäinen hänen oppilaistaan.

 

Mutta asiaan. Kristitty on ulkoa ohjautuva. jo senkin vuoksi, että heistä Jumala on ihmisen ulkopuolella. Kirkossa on käytävä, kun kirkossa kuuluu käydä. Ulkopuoliset tavat ja tottumukset ohjaavat käytöstä. Pahimmillaan tällainen ihminen on kaavoihin kangistunut, asiat tehdään samalla ja ”oikealla” tavalla.

Monia ääriliikkeitä seurataan kritiikittä, arvostelu johtaa rangaistukseen. Näitä ovat myös diktaattorit ja muut despoottipomot työelämässäkin, joita on seurattava kritiikittä, Natsi-Saksa on tästä hyvä esimerkki. Itse lähden entisenä hallinnon kehittäjänä aina epäilystä. Epäilen niin kauan kuin tiedän. Sitähän se Buddhakin toitotti.

Väitän tuhmasti, ettei ulkoa ohjautuva ihminen löydä henkiselle tielle, koska henkisen tien ensimmäinen askel on puhdistautuminen. Sitä ei tee Jumala vaan se on tehtävä itse. Ulkoa ohjautuvasata ihmistä ei ole sopivaa puhua sisäisistä asioista. Hänellä tuskin on henkistä elämää.

Sisältä ohjautuvuutta on kahdenlaista. Otetaan helpompi ja huonompi ensin. Nk ”paha” ihminen (olen käsitellyt pahaa aiemmin; pahaa ei ole olemassa) ohjautuu sisältä. Häntä motivoi kosto siitä mitä pahaa on itse kokenut. Hän ei itse tätä tiedosta. Hänen reagointinsa määrää se, minkälaisia tunteita joku ihminen tai tapahtuma on hänessä aiemmin herättänyt riippumatta siitä, että nykyisellä tapahtumalla ei ole mitään tekemistä hänen kokemustensa kanssa. Myös mielisairas ohjautuu sisältä.

Aivan tavallinenkin ihminen ohjautuu sisältä, kun hän reagoi ihmisiin ja tapahtumiin, ei objektiivisesti vaan omien muistojen herättämien tunteiden pohjalta. Itse hän kuvittelee olevansa täysin objektiivinen – tuo ihminen nyt on vaan paha.

Toisen ryhmän sisältä ohjautuvia muodostavat ne, jotka etsivät Jumalaa sisältään. Kerron seuraavassa harjoituksen, jonka Valkoinen Veljeskunta kehotti kertomaan.

Harjoituksessa pyydettiin löytämään oma sisäinen, korkein sielu/mieli. Siinähän on kaikki maailman viisaus. Valaistumista pitää etsiä sisältä, ei ulkoa. Siis meissä on jo kaikki viisaus, kyse ei ole etsimisestä vaan löytämisestä sanoi Valkoinen Veljeskunta kanavoinnissani. 

Seuraavassa vaiheessa siirryin jumaliseen valkoiseen ulottuvuuteen yläpuolelleni. Ruumiini menetti merkityksensä, kun sulauduin tähän valoon. Tämä on kaiken kattava energia, viisaus, jumaluus jne. ”Mielen” viisaus tulee sieltä, kun löytää Tien - Taon. Kun minä sulaudun korkeimpaan jumaliseen energiaan, minä olen se energia. Osaan välittää ruumiini kautta tätä energiaa. Se myös säteilee.

Auttajani kysyi mitä on tämän jumalisen todellisuuden takana. Siellä on muita todellisuuksia, hän oli käynyt monilla niistä. Muistutan taas, että tiedekin alkaa tunnustaa muita todellisuuksia. Näitä henkisiä asioita on vain vaikea tutkia, koska tutkijan persoona vaikuttaa muiden reaktioihin.

Ylhäältä ohjautuva voi olla suorassa yhteydessä auttajiinsa ja noudattaa heidän neuvojaan. Intuitio on ylhäältä ohjattu. Sattumatkin tulevat sieltä. Nämä jututkin tulevat sieltä. Itselläni on kanava auki ylös. Vaikka en tunne ohjaajaani luotan 100 %:sti sattumaan ja intuitioon. Tosin vielä joskus epäilen sattumaa, mutta kun tulee parikin vinkkiä samaan suuntaan, uskon. Esim. ruumista irtautumisen opettelu on tullut ilmi jo aiemmassa blogissa, sain taas eilen vahvistusta harjoitukselle. Minulle näytettiin tapakin miten tehdä irtautuminen.

Ylhäältä tulee jumalista energiaa, kun kruunuschakran lisäksi kolme pään päällä olevaa chakraa ovat auki. Kausaalichakra opettaa ymmärtämään elämän tarkoitusta ja avaa silmät muihin todellisuuksiin.

Ja lopuksi alhaalta ohjautuvuus on pahasti aliarvostettu asia. Tunnetko maachakrat? Maaenergia on ylhäällä huitelun tarpeellinen vastavoima. Valaistuminen tapahtuu, kun ylhäältä tuleva energia ja Äiti Maa kohtaa ihmisessä. Ei tapahdu mitään merkittävää, jos ei pysty vastaanottamaan maaenergiaa. Sehän on hyvin keskeinen kaikissa muinaisissa uskonnoissa.

Usein ihminen joka tekee huikeita rumpumatkoja ei ole maadoittunut riittävästi. Muistat varmaan vanhan esimerkkini. Jos metsässä alkaa seksuaaliset tunteet nousta, niin se on maaenergia, joka on matkallaan ottanut seksuaalisia mausteita kakkoschakrasta. Maadoittamattomuus henkisellä tiellä voi johtaa mielisairauteen.

Sanotaan, että henkinen tie on ylöspäin – tai sisäänpäin – sama asia. Riittävä maaenergia pitää huolen siitä, että kehitys ei ole liian nopeaa, että et vahingoittaisi itseäsi.