web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Olen palannut paikkaan, josta en koskaan lähtenytkään

Olen palannut paikkaan, josta en koskaan lähtenytkään                      6.9.16 

Otsikko voi tuntua joistakin oudolta, sen sanoivat enkelit. Kaikki tarvittavat on meissä – onnen avaimet. Ei niitä tarvitse lähteä muualle etsimään, ne ovat koko ajan Sinussa ja minussa. Kyse on löytämisestä. Mieli kuvittelee, että se on ollut matkalla jossain muualla. Se pitää sitä totena. Kuitenkin todellisuus on usein vain meidän mielikuvituksen tuotetta. Me annamme todellisuudelle merkityksiä – tuo on hyvä – tuo huono.  Kun mieli rauhoittuu, kuvitellut matkat vähenevät. Me olemme olleet koko ajan tässä, tässä hetkessä. Mieli vain vaeltelee muualla.

Olen taas miettinyt tätä kirjoittamista. On nimittäin vaara, että helposti kuvitellaan minun seonneen ja vaipuneen mahtavaan itseni yliarvostamiseen. Mutta kirjoitan siitä huolimatta. Suurin osa Teistä on seurannut pitkään tietäni, enkä halua pettää Teitä.

Enkelitapaaminen

Kun menin taas enkelitapaamiseen, oli vahva tunne, että perusta minussa on rakennettu. Olen tehnyt 16 vuotta töitä itseni kanssa ja nyt olen voiton puolella – tuloksia näkyy. Olen valmis jumalisen energian vastaanottamiseen. Onhan sitä ennenkin tullut, mutta nyt ovat röörit ja voimakeskukset puhtaat.

Viimeisin opetus oli kärsimys. Ilman kärsimystä, et osaa arvostaa onnea, etkä myöskään opi auttamaan. Minulla oli tunne ennen enkelitapaamista, että kaikki on hyvin, mitä muuta minä tarvitsen? Olen terve ja elämäni on onnellinen. Se riittää. Kiitosta olen saanut henkioppailtani vain kirjoittamisesta.

En enää pyri mihinkään, otan vain vastaan sen mikä annetaan. Otan vastaan sen tehtävän, joka minun varalle on päätetty. Muutenhan tämä kärsimys olisi ollut turhaa.

Nythän minua on kehotettu odottamaan ja seuraamaan ulkopuolelta mitä minussa tapahtuu. Muutama tuleva viikko kuulemma minussa tapahtuu enemmän.

Minua on viime vuosina vainonnut Egypti ja yksi faarao nimeltään Eknaton, Aurinkofaarao. Yhden elämän Egyptissä tiedän varmasti, ihmiset vielä muistavat minut – hauskan Kohan. On sanottu myös aiemin, että olen elänyt faaraoiden aikaan. Olen kuvitellut olevani pappi.

Eknaton on mielikuvissani seisonut kädet hiljaa ristissä rinnallaan. Enkelit vihjasivat, että voisin jo vähitellen uskoa, että olen Eknatonin inkarnaatio. No hyvä on, uskotaan sitten ja Eknaton alkoi liikkua.

Enkelit puhuivat pyramidien pyhästä geometriasta. Kun asetun mielikuvissa pyramidin huipulle makaamaan, nousen auringon valoon. Tajuan, että voi tuoda saman valon ihmisten elämään. Elää todellisuuksissa.

Mieleni on tyyni ja onnellinen. Mitään erityiskykyjä ei ole, eikä tarvitsekaan olla. Meistä jokainen voi luoda myötätuntoa ja onnea ympärilleen, kunhan vain on sinut itsensä kanssa. Olen päättänyt, että sairaudet ovat ohi. Ja jos eivät ole so what? On tässä tukehtumisista ja syövästäkin selvitty.

Ystäväni suomalaissyntyisen munkki Tae Hye sunimin mukaan ”avaintekijöitä bodhisattvan tiellä ovat intuitio alkuperäisestä luonnosta, buddhaluonnosta, kirkkaasta valosta, joka yhdistää kaikki olennot maailmankaikkeudessa; sekä eläminen hetkestä hetkeen tämän intuition mukaisesti”.

Karhu on mietityttänyt. Mitä merkitsee, kun suomalaisten muinainen Jumala -Karhu tuli minuun? Sain vastauksen, että asia liittyy jotenkin karhukulttiin. Myöhemmin tuli vastaus, että se liittyy karhun viisauteen. Luin mitä Karhu symboloi. Se symboloi henkistä tietä, juuri niin kuin olen kulkenut. Jatkossa annan karhun tulla, on muutenkin mukavasti murisuttanut. Kun opin lisää, niin kerron Teille.

Uskon karhun viisauden liittyvän siihen, että olen kulkenut itsessäni syvältä, pohjamutia, ymmärryksen kautta. Toiset ovat opetettuja, minä olen oppinut. Nyt kuulemma enkeliauttajani saa auttaa minua, eikä tarvitse itse kaikkea ymmärtää.

Nostin voimaeläinpakasta jäniskortin, joka merkitsee pelkoa. Ensiksi ihmettelin, että h.vetti, enhän minä mitään pelkää. Väärin. Pelkäsin tulevaisuutta ja mietin aina ammattinikin pohjalta kaikki ja erityisesti huonot vaihtoehdot. Näiden vaihtoehto on, että elää vain tätä hetkeä ja uskoo kaiken menevän hyvin. Niin kuin se sitten meneekin, kun tapahtumiin liittyy sinun positiivista energiaa. ”Energia on ajatuksen voima” sanoo ehkä vahvin henkiauttajani Tai Situ Rinpoche.

Karhun lisäksi toinenkin asia mietityttää. Teimme töitä maaenergian, maachakran eli maatähden kanssa. Olin vajoamassa tiedottomuuteen, mutta tietoisuus veti takaisin. Ensi kerralla annan mennä.

Elän energiassa. Tunnen energian. Se edelleen väsyttää, mutta syvä onnellisuus lisääntyy, niin että se säteilee, niin kuin pitääkin. Mieleni on ollut jo jonkin aikaa kirkas ja seesteinen. Se antaa tilaa viisaudelle ja luovuudelle, intuitioille. Intuitio on yhteys kaiken kattavaan jumaliseen energiaan.

Jännää on myös uusi suhde kuolemaan. Se on vain olotilasta toiseen siirtymistä. Se on yhä vähemmän luopumista, enemmän uuden odotusta.