web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Paras joululahja ikinä

Paras joululahjani ikinä                       Jouluna 24.12.16


Horoskoppini 24.12.2016. ”Nämä ovat niitä päiviä, jolloin teot ja sanat lomittuvat tavallista paremmin keskenään. Tämä on mitä otollisinta aikaa viedä eteenpäin päässäsi hautuneita ideoita, sillä kaikki sellaiset asiat, jotka ovat todella lähellä sydäntäsi menevät mallikkaasti putkeen. Mitä ikinä juolahtaakaan mieleesi niin nyt kannattaa kokeilla kepillä jäätä. Onnistumisen mahdollisuudet ovat näiden päivien aikana korkeammalla kuin aikoihin ja jokainen tällä jaksolla menestyksellisesti toteuttamasi idea tai ajatus kantaa hedelmää kuukausiksi ja jopa vuosiksi eteenpäin, vaikka asia ei juuri nyt niin ihmeelliseltä tuntuisikaan. Tällaiset hetket kannattaa hyödyntää silloin kun niitä kohdalle sattuu, joten laita ihmeessä tuulemaan.” (Seppo Tanhua).

Olen odottanut merkkiä, jotta tietäisin olevani valmis auttamaan jollain tasolla. ”Jollain tasolla” sen vuoksi, että tämä prosessi ei lopu ainakaan tämän elämän aikana. 16 vuotta jatkunut väsymys ei lopu, kun ruumiini pyrkii sopeutumaan uusiin hienompiin energiatasoihin. Mutta 8 vuotta sitten Tai Situ Rinpochelta saamani voimansiirron aiheuttamat sairaudet ovat ohi (chakrojen ja voimakanavien puhdistuminen). Kaksi viime vuotta ovat olleet tosi rankkoja, kuten aiemmista blogeista näkyy. Kärsimys on osa henkistä tietä. Tunnen, että ruumiini voi nyt hyvin. Ne sairaudet joita on, jaksan kyllä kestää.

Kerroin edellisessä blogissa mitä aioin tehdä Neljän Tuulen rummutuksessa ja tein myös sen. Sain harjoituksen unessa. Ensiksi maadoituttiin ja korostin sen merkitystä aina energiatyössä. Sitten välitin Karhun Jumalista energiaa Ylisistä. Muutin tämän energian opettajani faarao Eknatonin auringonvaloon. Lopuksi myötätunnon jumaluus Chenrezig auttoi levittämään rakkauden energiaa.
Kuten huomaat, kaikki ovat lopulta yhtä, uskonnotkin. Hindulaisuus, buddhalaisuus ja shamanismi sisältävät myös tantran, opin kaiken kattavasta energiasta. Kaikkialla maailmassa ja kaikkina aikoina on palvottu aurinkoa.

Abrahamilaiset uskonnot (Juutalaisuus, Kristinusko ja Islam) siinä muodossa kuin kirkko ja Pyhät Kirjat ne tarjoilevat, eivät tähän luetteloon kuuluu, mutta Jeesus kyllä kuuluu.

Samana rummutusaamuna sain enkelikanavoijaltani terkut arkkienkeli Gabrielilta. Se oli merkki, että se mikä tapahtuu, sillä on tarkoitus.

Rummutuksen jälkeen ihmiset kertoivat kokeneensa Valon ja Karhunkin energia tuntui. Rakkauden energian tulon huomaa, kun tulee hyvä olo. Tätä viestittivät  lähes kaikki osallistujat. Joillekin rummutus oli elämän paras kokemus. Juttelimme pitkään elämästä ja kokemuksista.

Monille tuli kaulan alueelle fyysisiä tuntemuksia. Tähän lyhyt kommentti. Muistot ja kokemukset varastoituvat meihin eri kehon osiin. Minä en saa muuta aikaan kuin nostan energiatasoa. Kaikki muu lähtee ihmisestä itsestään. Mielen puhdistumisprosessi aiheuttaa näitä kokemuksia fyysisellä tasolla, mutta rummutus on myös mielen parannusmatka, kunhan maadoitus on kunnossa.

Elikkä varmistui, että pystyn säteilemään energiaa muiden avuksi. Neljän Tuulen rummutuksissa tavataan! Yksikin halattava ihmetteli mitä minussa on tapahtunut, kun energia vyöryi vapaasti. Se minussa on tapahtunut!

Toinen merkki tuli hoitopyynnön muodossa. Henkioppaat olivat pyytäneet ottamaan yhteyttä minuun. Eli siis minuun luotettiin. Olen kiitollinen, kiitollinen! Kiitoksen itku on ollut viime päivinä kurkussani. Tällekin pyynnölle tuli varmistus ”sattuman” kautta.

Minulle tuli Joulu. Samana päivänä, kun on yhden pomoistani synttärit. Tiedän myös hänen olevan Buddhan rinnalla opettajani ja tukijani.

Olen uudestisyntynyt tässä elämässä. Heps, heps. Se on eri asia kuin valaistuminen. Täydelliseen kirkkauteen, käsitteettömyyteen ja kaiken kattavaan tietoisuuteen on vielä matkaa monta elämää.

Lähetin kiitosviestin Tai Situ Rinpochelle, Ringu Tulku Rinpochelle sekä enkelikanavoijalleni Sanni Nevalaiselle, ja Charles Lawrencele. Kiitin heitä olemassaolostaan ja jakamastaan energiasta.

Jouluun liittyy se, että minäkin kielsin Charlesin kolmasti. Evon Neljän Tuulen leirillä hän tuli kolme kertaa kysymään, olemmeko tavanneet. Ja olenko varma, ettemme ole tavanneet. Loppurummutuksessa hän tuli makaaman aivan viereeni. Tapasimme puoli vuotta sen jälkeen ja kysyin onko asia selvinnyt. ”En minä sinua tunne” sanoi Charles. ” Mutta energiasi on hyvin tuttua, se on samanlaista kuin minun energiani”

Luonnollisesti kiitin myös henkiopettajiani. Erityisesti arkkienkeli Gabriel on ollut tukenani viime vuosina. Kanavoinnin kautta enkelit ovat ohjanneet ja tukeneet tietäni.

Kiitollisuuden tunne on syvä ja liikuttava. Nyt voin auttaa teitä täällä todellisuudessa tekemään elämästä henkisellä tasolla elettävän arvoisen. Se merkitsee puhdistautumista ja siinä voin auttaa. Minä en tee sitä, mutta voin auttaa Sinua tekemään se.

Hyvää Joulua