web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

"Olet valmis"

”Olet valmis”                                       13.1.17

Horoskooppini 13.1.17: Löydät vastauksia siihen, mikä on järkevää elämäsi kannalta, mikä on oma tahtosi juuri tässä vaiheessa elämänkaartasi. Kun ajatus on kirkas on sinulla suorastaan velvollisuus ilmoittaa muille missä sinä menet juuri nyt ja miten olet päättänyt.

No tehdään työtä käskettyä. Olen luvannut olla näissä blogeissa rehellinen ja kertoa herkkiäkin asioita henkisestä tiestäni. Niin olen tehnyt erityisesti kärsimysteni osalta. Valitustani on varmasti ollut riittämiin. Positiivisista asioista en aina ole kertonut kaikkea, koska ne voisivat aiheuttaa väärinkäsityksiä ja odotuksia, joita en vielä voi täyttää.

Joten oli taas tapaaminen enkelien kanssa. Tapaamisen alussa enkelit kertoivat, että juuri valmistuneella enkelihoitajalla ja minulla on illan mittaan tehtäviä. Illan mittaan enkelit puhuivat enkelihoitajan kautta useamman kerran. Vähän kateellinen?

Olenhan minäkin pyytänyt suorempaa keskusteluyhteyttä henkiopettajiini, vaan enpä ole saanut. Kaikki on pitänyt selvittää ja selvitä yksin. Luonnerakenteeni on muuttunut ja se on aiheuttanut puhdistumisoperaation ohella fyysisiä sairauksia, eikä tuo psyykekään välillä kovin vahvoilla ole ollut. Mutta uskon kokeneeni todeksi Charlesin sanat: henkinen tie edellyttää muutoksia myös molekyylitasolla, varastoituvathan muistot eri puolille ruumista.

Uskon ja toivon että pahin on ohi: 17 v jatkuvaa väsymystä ja voimansiirron jälkeen 8 vuotta jatkuvia sairauksia. Olen kyllä aivan eri Jussi kuin prosessin alussa ja korjattavaa on vielä itsessäni paljon. Tiedän mihin pitää mennä, mutta en vielä aina tiedä miten.

Olin viikonloppuna ystäväni Taehye Sunimin meditaatiossa ja opetuksissa. Tästä taitaa tulla niin pitkä juttu, että teen opetuksista oman juttunsa. Vähän polvien nivelrikko protestoi tunnin ja vartin risti-istuntaa. Huomasin, että meditaatiossa menin heti energiatilaan. Yhdessä harjoituksessa piti jakaa energiaa läheisille, vihamiehille, Suomelle jne. Lopuksi jaettiin energiaa maapallolle ja avaruuden muille olennoille. Se tuntui yllättävän helpolta.

Olen jättänyt nämä tähti- ja avaruushommat väliin henkisellä tielläni. Olen ajatellut, että varmaan tajuan nekin, kun on aika. Nyt avaruudessa olo tuntui helpolta, oli kuin tietoisuus olisi laajentunut sinne.

Sitten enkeleihin. Kerron tärkeimmän kokemukseni harjoituksessa. Jätin maallisen ruumiini ja nousin valona ylös valkoisuuteen. Olo oli todella hyvä. Ajattelin moikata arkkienkeli Gabrielia. Hän oli samanlainen muodoton valohahmo. Hän vei minut Syyriaan jakamaan rakkauden energiaa. Niin tein ja tuntui hyvältä.

Tämän jälkeen enkelit halusivat kertoa minulle heidän suosittelemansa tavan auttaa ihmisiä. Se edellyttää maadoittumista, suojelueläimiä, valon suojaa jne. No maadoittuminenhan on aina hyvä asia. Itse energian välityksen suorittavat henkiavustajat olivatpa he ketä tahansa. Näin ihminen suojaa itsensä.

Minähän huitaisin Syyriaan ilman mitään em. varotoimenpiteitä ja välitin itse rakkauden energiaa.

Aikanaan opettelin kaikkea mahdollista henkiseen tiehen liittyvää, kuten eri uskontoja. Tara Rokpa terapian (http://samye.fi) pääterapeutti Edie Irwin varoitti minua aina tästä: ”Älä revi itseäsi moneen paikkaan, vahingoitat itseäsi”.

Kun kerroin ottaneeni shmaaniopettaja Charlesin (Ringu Tulku Rinpochen luvalla) hän sanoi, että: ”Voi ei joko taas, etkö sinä koskaan opi”. Hän katseli minua sen viikonlopun ja sanoi kurssin lopussa:  ”Voit jatkaa mitä teet. Sinulla on varmaan voimakas suojelija joka pitää huolen ettet vahingoita itseäsi”.

Enkelit halusivat, että mietin, onko minun tapani oikea. Siksi he kertoivat toisesta tavasta. Tärkein viesti oli se, että en voi opettaa omaa tapaani muille, koska en voi olla varma, etteivät he vahingoita itseään.
Taehyen harjotuksen perusteella ajattelin, että minun tapani on buddhalainen tapa. Myös Gabriel vei minut Syyriaan valmistautumatta. Mutta se on tapa, jolla voi vahingoittaa itseään, jos ei ole valmis.

Minua pyydettiin välittämään auringon energiaa. ”Sinä olet valmis” sanoivat enkelit ja puhuivat jotain jumaluudesta. Käsitelläänpä jumaluus ensin. Tiedän olevani Valkoisen Veljeskunnan jäsen ja heidän mukaansa olen lunastanut näillä blogeilla paikkani Veljeskunnassa. Jos ja kun kerran Sinäkin olet henkisellä tiellä, saatat Sinäkin kuulua Veljeskuntaan. Me vain ajattelemme, että Veljeskunta tai jumaluus ovat jotain valtavan  suurta ja mahtavaa, käsittämätöntä ja hyvin kaukana meistä. Näin ei ole.

Buddhalaisuudessa puhutaan Jumalan löytymisestä jokaisen sisältä. Eli Jumala on meissä ja henkisellä teillä on jo maan päällisessä elämässä löytää Jumalan itsestään. Minusta vain tuntuu paremmalta puhua Jumaluudesta. Kun tuo ”Jumala” sana on minusta varattu vain Buddhalle ja Jeesukselle, valaistuneille.

Siis minäkö valmis? Ehkä näin on yhdessä asiassa.  Pystyn välittämään auringon energiaa ja valoa faarao Eknatonin avulla (Sinuhe kuvaa hänen aikaansa). Kanavoijani näki hänet nytkin. Välitän parantavaa ja hyvää mieltä tuottavaa rakkauden energiaa. Minua pyydettiin välittämään tätä energiaa ja läsnäolijat tunsivat sen. Testi onnistui!

Olen monesti korostanut mielikuvituksen merkitystä henkisellä tiellä. ”Energia on mielen voima” sanoi minulle Tai Situ Rinpoche voimansiirron yhteydessä. Nyt kuvittelen, että valkoinen valosumu on minussa. Yritän ajatella, puhua ja toimia niin kuin henkilö, jossa on valo sisällä. Vaimon kanssa se vaan ei vieläkään onnistu. Tuli on elementtimme

P.S. Sattumaa ei ole. Puhuimme pojanpojan kanssa pitkään tulivuorista ja rakensimme sellaisen legoista. Ja kuinkas ollakaan nostin Jumalatarkorteista Pelen, hawaijilaisen tulivuoren ja muutoksen jumalattaren kortin.