web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Laman silmälasit

                                                                                27.4.17
 

Enkeleitä oltiin taas tapaamassa. Kerron aika tarkkaan mitä tapahtui kahdesta syystä. Toinen syy on henkilökohtainen. Pääsin valtavasti eteenpäin omalla tielläni, kun sain siirtää varastoon vanhoja ja vaivaavia asioita.

Mutta Sinullekin on toivottavasti hyötyä jutustani. Se on esimerkki siitä, että enkelit eivät tee hommaa puolestasi, mutta he auttavat sinua tekemään omat tarvittavat hommasi.

Minulla on edelleen ongelmia kurkkuchakrassa, ”kommunikaatiokeskuksessa”. Reikihoitaja sanoi, että minussa on valtavasti energiaa, mutta se ei pääse liikkumaan kunnolla, kun kurkku ”ahistaa” se kulkua. Minulla on myös fyysisiä oireita kurkussa ja ruokatorvessa. Kuten olen kertonut chakran ongelmat ilmenevät myös fyysisesti chakran vaikutusalueella.

Ensiksi maadoituimme. Kasvatimme kristallijuuret maan ytimeen, Onton maan portille. Maadoittuminen on ensiarvoisen tärkeää henkisissä harjoituksissa, et vahingoita itseäsi.

Seuraavaksi hoidimme chakroja, Tähtiporttia, Sieluntähteä ja Kausaalichakraa pään päällä. Kolmas Silmäni oli koko ajan aktiivinen ja häiritsi hieman Sieluntähden aistimista. Tunsin, miten Kolmas Silmä aukeni entisestään.


7 main chackra.svg


Ja sitten minun ongelmani kurkku. Tärkeintä oli, että pyysin anteeksi itseltäni ja muilta joita olen puheillani ja ajatuksillani loukannut. Itselleni annoin luvan olla se mikä minä olen, eikä se minkä muut olettavat minun olevan.

Minä asetan niin paljon turhia vaateita itselleni. En anna olla itseni se joka minä olen. Sellainen pieni puolustus, että henkisellä tiellä kyllä täytyy asettaa tavoitteita ja ne maallistuvat vaateiksi siitä, miten pitäisi toimia. Usein näytetään seuraava henkinen taso, jolle tulee pyrkiä. Monen epäonnistumisen jälkeen tule onnistuminen. Ja minä kun kannoin huonoa omaatuntoa epäonnistumisistakin – parhaista opettajistani.

Minä siis oikeasti kovasti pyrin ja toimin sen mukaan. Toinen vaihtoehto olisi ollut päästä meditoimalla samaan. Se vain ei luonnistunut ADHD luonteelleni.

Sama prosessi jatkuin Sydänchakran kohdalla. Aivan kuin minua varten oli harjoitus, jossa otin itseni pienenä poikana syliin. Äitini oli körtti ja synnintunto ja syyllisyys eli huono omatunto olivat osa elämääni. Olen kantanut tätä taakkaa. Minulle asetettiin lapsena tavoitteita, joihin en tuntunut pääseväni ja taas oli huono omatunto.

Luulin selvittäneeni lapsuuden ongelmat. Sain lapsena muutaman kerran syyttä remmiä. Minulla oli ennen tämän huomaamista tosi huono ryhti, olin sosiaalisesti arka ja miellyttämisen haluinen. Minut huijattiin retriitille, jossa tämä ongelman syy selvisi: ryhti oikeni ja myötätunto löytyi. Minulla oli astma ja kurssin piti olla syvähengitystekniikkakurssi. Se olikin uusi syntymäretriitti. Olin jo buddhalaisessa syntymäretriitissä selvittänyt suhteeni vanhempiini, enkä olisi mennyt vapaaehtoisesti uudelle sufien syntymäretriitille.

Siis syliin. Tuntui tosi hyvältä olla itseni sylissä. En kohdistanut itselleni enää mitään vaateita, olin vain. Hyväskyin itseni. Näin olisi pitänyt olla jo kauan sitten. Hyvä olla.

Kun ystäväni tuli viime kesänä eka kertaa Neljän Tuulen leirille, hän ihmetteli kun näki osaottajien päällä pitkiä esi-isien ketjuja. Minun päällä hän ei sellaista nähnyt vain rakkauden pilven. Isovanhemmistani olen tavannut isänisän vain muutaman kerran, muita en ole tavannut. Esi-isät eivät ole minulle tärkeitä ja olen miettinyt, että pitäisikö olla. Nyt päätin selvittää asian.

Äitini oli 13. lapsi, joten minulla oli Etelä-Pohjanmaalla paljon serkkuja, joihin oli tiiviit yhteydet. Yht’ äkkiä välit katkesivat. Syy oli, että erosin kirkosta naispappeuskiitojen vuoksi. Äiti levitti tätä tietoa sukulaisille. Yhdessä hautaustilaisuudessa pappi katsoi minua puhuessaan vainajalla ja kertoi laveasti, kuinka hirveää on, kun ei kuulu kirkon helmaan. Meinasin sanoa, että eikö siinä edessä ole yks toinen, joka kaipaisi huomioita enemmän.

Minulla on kuitenkin todennäköisesti ollut huono omatuntoa tietämättäni tästä. Menin myös nyt harjoituksessa mielikuvissa sukulaisten luo ja tuntui, että välit selkenivät.

Minussa on ollut paljon vihaa, katkeruutta ja aggressiivisuutta, joita näköjään vielä selvittelen. Yksi syy on varmaan myös se, että jouduin töissä disponibiliteettin juuri ennen eläkettä. Erityisesti esimies, mutta myös työtoverit hylkäsivät minut (kristityksi itseään mainostanut ensimmäisenä). Työt ja työvälineet vietiin ja huoneeksi annettiin 1.5 m leveä murju, jossa sai laskea vastapäisen seinän tiiliä. Syy oli se, että ministeriön kanssa olimme samaa mieltä, että virasto ei toteuta sille annettua tehtävää. Työtoverieni vuosikymmenien haasteeton rutiinityö olisi muuttunut vaativammaksi keskusvirastolle kuuluvaksi suunnittelutyöksi. Kuka sellaista nyt haluaa.

Tietysti asia rassaa senkin vuoksi, että luottamusmiehenä neuvottelin meille ainoina Alkosta siirrettyinä osastoina täyden Alkon eläke-edun. Minua painostettiin Alkon johdon taholta tosi rajusti ja rumasti, mutta voitin. Minut hyljänneet työkaverit nauttivat satojen eurojen nettoeläkkeestä (Tarkemmin ”Alkoholi” kansiossani: Keksitetyn Alkoholipolitiikan kuolema). No tarina päättyy siten, että kun jäin eläkkeelle, kirjoitin ministerille pitkän muistion viraston tilasta, jonka seurauksena virasto lopetettiin tarpeettomana.

No tuo oli pakko kertoa, vaikkei liitykään aivan aiheeseen. Helpotti. Kiitos. Jatketaan.

375px-Atlantis_map_1882_crop.jpg

Meitä kehotettiin harjoituksessa menemään Atlantikselle. Kerroin jo viime jutussa minun Atlantiksestani. Siellä ei tarvita temppeleitä, koska ihmiset ovat jumalia. Siellä on tosi hyvä olla tässä rakastavassa energiassa. Olemme yhtä, siksi ei tarvita sanoja, eikä käsitteitä.

Ennen enkelitapaamista edellisiltana selailin myöhään illalla TV:tä. ”Sattumalta” tuli ohjelma levitoivasta munkista Nepalissa. Hän tuntui jotenkin hyvältä ja tutulta. Niin ystävälliset silmät.

Meidän piti harjoituksessa piirtämällä hahmottaa tulevaisuuttamme. Minulta tuli omaksi hämmästyksenikin suustani, että ”en halua olla mitään, en halua tulla miksikään, haluan vain tarkkailla maailmaa tuon Laman silmälasein”. Tähän kanavoijani varoitti: ”Kosminen huumorintaju on välillä vähän outo. Älä toivo Laman silmälaseja, koska voit saada ne.” Millä Lama sitten katselisi?

Minulla on ollut aivan liian kova kunnianhimo ja vaatimustaso. Olen itsekin nyt hämmästynyt, etten itse enää halua tulla miksikään. Hyvä Luoja. Minä ihan oikeasti ajattelen niin. Milloin tämä muutos oikein tapahtui? Jos Laman myötätunnon silmälasein katselu tuo jotain tulleessaan, niin hyvä niin.

Kirjoitin ohjelman tekijälle USA:han ja kysyin Laman nimeä. Enkelien mukaan hän on minun perhettäni, mitä se sitten merkitseekin.

Auttajani

Tulevaisuutta hahmotellessa mietin, minkälaisen opettajani toivoisivat minun olevan. Tein listan kaikista niistä opettajista - henkisistä oppaista, jotka minulla on ollut. Minullahan ei ole ollut yhtä ainoaa opettajaa. Näistä kaikista naisista ja miehistä olen jutuissani kertonut.

Yksi tärkeimmistä auttajistani on ollut ”sattuma”, joihin uskon täysin.  Sen lisäksi nykyään yhä enemmän minua ohjaa intuitio – yhteys kaiken kattavaan energiaan, kiitos Katja. Intuition toimintaa vaan ei itse enää huomaa. Se on osa minua. Nämä jututkin tulevat usein intuitiosta, käsityksestä siitä mikä on Teille lukijoille kulloinkin parasta

Fyysiset opettajat:


Image illustrative de l'article Dalaï-lama


Dalai Lama ja hänen kirjansa ovat minulle hyvin tärkeitä. Ehkä hänen opetuksistaan ja kirjoista olen parhaiten omaksunut Buddhan opetukset ihmisestä, jotka tiedekin yhä enemmän osoittaa tosiksi.

Tai Situ Rinmpochelta sain vahvan voimansiirron Sherablingin luostarissa Intiassa. Kun hänet tapaan, niin kiitän näistä helvetillisistä vuosista – tosi hyvä harjoitus. Voimasiirtoa on jatkanut Suomessa vieraileva Ringu Tulku Rinpoche, joka antoi luvan shamaaniopettajan ottamiseen sanoilla: ”Mitä tahansa, kunhan Dharma (oppi) ja motivaatio ovat riittävän vahvat”. Edesmennyt Akong Rinpoche auttoi minua, vaan en osa yksilöidä miten. Hänen harjoituksensa olivat tosi voimakkaat. Itkin ja sätkin pitkään Lääkäri Buddhan harjoituksen jälkeen. Eniten olen tavannut Walesissa asuvaa Lama Rabsangia, joka on juurigulamani (näytti mielen todellisen luonnon). Suomalainen Ani Sherab opasti minut buddhalaiselle tielle. Näiden lisäksi on paljon muita lamoja ja rinpocheja, joita olen kuunnellut.

P1010413.jpg

Shamaanipuolella Charles Lawrence on oppi-isäni. Suomessa olen saanut tukea Johannes Setälältä ja Susanna Aarniolta.

Kielsin Cahrlesin kolme kertaa. Emme tunteneet, mutta meillä on samalainen energia. Hän tunsi sen.  Hän opasti minut henkiin ja energiaa. Buddhalaisella tiellä olisi pitänyt mennä kolmen vuoden retriittiin, jotta olisin saanut saman opin. Alun perin ensimmäiset energiakokemukseni aikaansain Juan Lopera. Hän sanoi, että olen chakrojen ja energiakanavien puhdistumisprosessissa.
Kristiana Harle laittoi minun henkiselle tielle Väänöön saarella. Ja kukas ensimmäisenä polulla tuli vastaan: suomalainen Te Hye sunim.

Henkioppaat

2742017_120159_0.jpg

Henkioppaita on paljon. Tässä on ehkä vain osa heistä, ilman mitään järjestystä, paitsi Jeesus on eka (ei Raamatun eikä kirkon Jeesus). Sitten tulevat  arkkienkelit Metatron, Mikael, erityisesti Gabriel ja Uriel ja koko lauma heidän auttajiaan yksisarvisia, lohikäärmeitä jne. Karhu on minussa ja käärme on auttanut matkallani. Tässä luetteloa: Valkoinen Veljeskunta ,Dorje Chang, Laksmi, Lääkäri Buddha, Chenrezig, Amitaba, Amitaous, Vajrapani, Vihreä Tara jne. Elikkä Tiibetin eli Vayarana buddhalaisuuden tantra,