web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Enkeleiden opissaOlen ollut varmaan 6-7 vuotta Sanni Nevalaisen enkelihoidossa (http://valonvoimaa.fi). Aluksi yksilöhoidossa ja viime vuosina olemme tavanneet muutaman hengen ryhmässä 3 kertaa vuodessa. Ilman näitä tapaamisia en olisi edennyt henkisellä tiellä.

Siis olen tiibetinbuddhalainen. Kun varovasti kerroin enkeleistä juurilamalleni ja pelkäsin moitteita, hän sanoi: ”Jeee, enkeleitä”. Uskalsin jatkaa.

Minulla ei ole fyysistä opettajaa. Kaikki alkoi Tai Situ Rinpochen voimansiirrolla, jota Ringu Tulku Rinpoche jatkoi. Kaikesta muusta on tullut selviytyä itse. Enkelitkin toistivat Sannille aiemmin, että älä selitä Jussille, sen on tajuttava itse. Näin on myös buddhalaisuudessa. On ymmärrettävä itse.

En uskonut aiemmin enkeleihin. Jo ensimmäisellä hoitokerralla Sanni tiesi minusta niin paljon, ettei se olut mahdollista ilman enkeleiden apua. Enkelit ovat sen jälkeen neuvoneet ja auttaneet, mutta suurimman homman olen itse joutunut tekemään.

Sanni on suorassa keskusteluyhteydessä enkeleihin. Olen ilolla seurannut, kuinka helposti ryhmässämme olevat enkelihoitajaoppilaat ovat oppineet kanavoimaan enkeleitä. Minä en osaa vaikka olen ollut tiellä kohta 20 vuotta.
Väittävät, että henkisellä tielläni olisi pahin ohitse. Olen kyllä ollut aika alamaissa ja miettinyt, miten jaksan henkisesti ja fyysisesti (väsymys, sairaudet) tämän tien loppuun. Olen oppinut kantapään kautta, että kärsimys kuuluu henkiseen tiehen. Toisaalta kyse on ollut myös minun väärästä asenteesta kehooni ja mieleeni. Siihen sain lääkettä viime enkelitapaamisessa, joka muutenkin oli merkittävä. Enkelien osalta homma alkaa olla pulkassa ja minun on itse vastattava lopusta.

Olen kantanut huonoa omaa tuntoa, kun en ole alkanut energiaparantajaksi, minullahan on vapaa tahto. Kysyin tästä enkeleiltä. He vastasivat, että minulle näytetään tehtäväni, joten on vaan odotettava rauhassa. Homma tulee, kun olen valmis.

345px-Akhenaten%2C_Nefertiti_and_their_children.jpg

Eknaton ja vaimonsa Nefertiti


Olen yhdessä elämässäni ollut faarao Eknaton (Akhenaten), aurinkofaarao. Sanni kertoi, että Eknaton oli tullessa mukanani suurena ja vaati minulta hyviä töitä. Palataan tähän myöhemmin.

Minulle kerrottiin, että arkkienkeli Metatron auttaa minua. Nukkumaan mennessä hän auttaa minua pyramidissä. Enkeliharjoituksessa menin pyramidiin huoneeseen, jossa olen aiemminkin ollut. Valkoinen hyvä energia täytti pyramidi, yritin, että meneekö se seinien ulkopuolelle. Meni se, mutta aika huonosti.

<> Metatron...jpg

Arkkienkeli Metatron

Sitten palasin kotiin ja tajusin, että pyramidi on siellä missä minäkin olen. Minä voi levittää energiaa ja ottaa ihmiset pyramidin valkoiseen energiaan. Sydämessä alkoi olla tosi hyvä olo. Ja tajusin asian, jota minulle on tolkutettu vuosikaudet. Rakkaus lähtee sydämestä. Rakkaus lähtee, kunhan rakastat itseäsi. Paranet, kun hyväksyt itsesi. Minä koin tämän valtavan rakkauden.

Faarao Eknatonina tuhosin kaikki vanhojen jumalien kuvat. Määräsin, että aurinkoa pitää palvoa. Hänellä oli valtava halua auttaa ihmisiä, kuten minullakin. Mutta homma ei hoidu määräyksillä vaan sydämen tasolla. Sehän vasta luo kontaktin ihmisten välille.

Olen välittänyt energiaa ylhäältä. Tahdon voimalla. Kyllähän energia välittyi näinkin, mutta sydän puuttui. Rakkaus puuttui. Nyt keskityn sydämeen, en päähän. Niin olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten. No -  ei aivokeskeisyyskään ole pahasta, koska minun on pitänyt ymmärtää auttaakseni itseäni, päästäkseni tiellä eteenpäin.

Lopuksi harjoituksessa istuin Jeesuksen jalkojen juurella. Buddhakin oli paikalla. Sanoin hänelle, että ilman Hänen oppejaan en olisi tässä. Mutta olen tuntenut Jeesuksen kauemmin ja minulla on häneen vahvemmat tunnesiteet. Jeesus on myös ilmaissut itsensä kanavoinnissa minulle. Kuten varmaan muistatkin Raamatun ja kirkon Jeesus ovat aivan eri asia kuin minun Jeesukseni. Hän ei ota kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, kuten homoihin, hän käskee vain rakastaa.

Buddhalaisissa harjoituksissa samaistutaan Jumaluuksiin, koska me olemme jumalia, kunhan löydämme jumaluuden itsestämme. Niin minäkin huomasin sulautuvani Jeesukseen, Kristusenergiaan. Vaikka sillä on Kristuksen nimi, se on samaa energiaa, johon johdattavat sekä Hindulaisuuden, että Buddhalaisuuden tantrat.

Kyllä minä olen ihan sama Jussi kuin ennenkin. Ajatukset vain ovat selkeämmät, kirjoitan terävämmin. Tukahduttamani huumori on päässyt esiin rankan kuoren alta. Keskittymällä sydämeen lisään onnellisuuden tunnetta. Ja parannan itseni.

Päätin myös kesällä myöntää sen, että välitän hyvää energiaa. Kun sydän on mukana, säteilen sitä, en vain välitä. Suhtauduin ihmisiin aiemmin ystävällisesti, nyt suhtaudun rakkaudella, koska rakastan itseäni, aivan kuin Jeesus sanoi. Piti elää aika vanhaksi, että sisäistin tämän.

Olen tielläni ottanut vaikutteita eri uskonnoista ja uskomuksista. Buddhalaisuudessa on selkein ajatusrakennelma, jota tiede koko ajan todistaa oikeaksi. Jossain vaiheessa uskonnot jäävät taakse. Jeesuksen minulle kanavoitujen sanojen mukaisesti eri uskontojen aidot etsijät löytävät toisensa. Uskonto on vain väline, ei päämäärä. Uskonnot eivät ole toisiaan parempia, ne ovat vain erilaisia ja sopivat erilaisiin kulttuureihin ja erilaisille ihmisille.

MUTTA ihminen on tulkinnut Kristinuskoa ja Islamia omaksi edukseen. Erityisesti miessukupuoli on niin tehnyt. Kaikki Raamatun tai Koraanin opit eivät vastaa sitä, mitä Jeesus puhui tai Muhammad kirjoitti. Uskonnolla yritetään vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Tappaa Allahin käskystä.

Joka ikinen henkisesti terve ihminen hyväskyy Jeesuksen alkuperäiset rakkauden opetukset. Jeesus rakastaa myös homoja, lesboja ja naispappeja. Vanha Testamentti sanoo, että sukupuolisesti poikkeavat pitää tappaa. Jeesus ei koskaan, eikä missään ole sanonut niin, koska se on ristiriidassa rakkauden sanoman kanssa. Vanhoilliset toimivat tasan Jeesuksen opetusten vastaisesti, vaikka sanovat että vain he pääsevät taivaaseen.