web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Minä olen

Minä olen                                              15.2.19

Olinpa taas messuilla. Intuitio sanoi, että on mentävä, jos haluan kontaktin opettajiini.  Halusinhan minä. Kerron ensin näistä kokemuksista ja sitten kerron Atlantiksesta Tim Whildin alustuksen pohjalta.

Menin siis messuille Timin esityksen vuoksi, kun hän lupasi kontaktin vanhoihin mestareihin. Valkoinen Veljeskunta eli edesmenneet mestarithan ovat kertoneet varanneensa paikan minulle. Sitähän minä olen aina halunnut, kontaktia henkioppaisiini. Intuitio vei kuitenkin ensi Enkelikanavoijani Sanni Nevalaisen luennolle. Tunsin voimakkaasti auttajani arkkienkeli Gabrielin läsnäolon valkoisena utuisena energiana. Energia tuli minuun, mutta ei lähtenyt pois.

Timin harjoituksessa menimme vuorelle temppeliin, jossa oli korkeaviritteinen energia. Sama juttu. Kun lähdimme pois palasin temppeliin. Hyvä energia.

Ja ego ei tykännyt tästä lainkaan. Onpa ollut vaikeat meditaatiot. Mieli tunkee väkisin ajatuksettomuuteen.

Totta tai ei, minä uskon. Olipa Gabriel minussa tai ei, koitan käyttäytyä niin kuin Gabriel olisi minussa. Se helpottaa taistelua egon kanssa.

En siis kohdannut opettajiani. Nyt joudun kysymään itseltäni, olenko minä opettaja. Olen kyllä tämän kaltaista viestiä jo lähettänyt Neljälle Tuulelle ennen näitä tapahtumia.

1522019_105322_6.png

Kävin taas chakrakuvassa. Vihreä ja pinkki olivat ottaneet violetin vallan. Kaikki chakrakuvien arviot ovat yleensä hyvin positiivisia, mairitelevia. Olen karismaattinen, futuristinen, sensuelli, visionääri, mielikuvitusrikas. Vihreä väri kertoo, että osaan lukea ja rakastan ihmisiä, eläimiä ja luontoa. Harmonia on tärkeä. Nautin jakaa tietoa (näillä kirjoituksilla). Pinkki merkitsee taas yhteyttä korkeampaan rakkauteen. Se liittyy Kruunchakraan. Oppiläksynäni on uskaltaa kuulua ryhmään, uskaltaa näyttää sieluni ja vapautua eristäytyneisyydestä. Oppiläksyni on myös itseni rakastaminen, josta edellä oleva seuraa.

Mutta 2 ja 3 chakroissa oli ongelmia, jotka kyllä tiedän. Liittyvät edellä olevaan. Minun on muutettava koko elämänasennetta itseeni. Sairaudet ovat keskittäneet liikaa huomiota omaan napaan.
Olen luullut, että valkoinen chakran väri olisi paras. Oikeastaan mikään ei ole paras. Valkoinen väri osoittaa kyllä yhteyttä korkeampiin ulottuvuuksiin. Tällaisen henkilön pitää kuitenkin opetalla ihmisenä olemista ja ryhmään kuulumista. Ilman niitä ominaisuuksia ei voi auttaa muita ihmisiä.

Olen kertonut, miten löysin Suomessa kuvaillun aiemman elämän Egyptissä. Olen myös kertonut, että oli pakko uskoa Enkeleihin, kun he tiesivät minusta asioita, joita kukaan muu ei tiedä. Taitaa olla sama juttu Atlantiksen kanssa. Kun haluan hyvän mielen, menen mielikuvituksessa Atlantikseen. Siellä rakastavat ihmiset kulkevat valkoisissa asuissaan. Nyt Timin harjoituksen aikana tui vahva tunne, että Atlantiksesta tuli miehiä, jotka tervehtivät minua ystävällisesti. Tunsivat minut. Timin mukaan jokainen meistä on jossain vaiheessa asunut Atlantiksessa

Energia NYT

Timin mukaan 10~000 vuotta sitten ihmiset elivät 3. ulottuvuudessa, työstivät egoaan, ei sydäntään. Energia oli matala ja raskas. 2000 vuotta sitten alkoi valmistuminen suunnan muutokseen.

Timin mukaan maailman energia on muuttunut vuodesta 2012 henkisemmäksi 20 vuoden jaksolla, josta 7 vuotta on jo mennyt. Olemme menossa voimakkaampaan energiaan.

Mayat ennustivat maailman lopun 21.12.12, koska heidän kalenterinsa päättyi tuolloin. Kuitenkin maapallon värähtelytaajuus muuttui sinä yönä. Maapallo siirtyi 4. ulottuvuuteen. Maa ja me olemme muutoksessa fyysisestä henkiseen.  Muutimme taajuuttamme. Poistamme alempaa negatiivista energiaa.

Unessa olevat chakramme ovat aukeamassa pään päällä ja jalkojen alla. Tähtiportti ottaa Krunnuchakran tehtävät. Sieluntähti ja Kausaalichakra aktivoituvat. Maadoittuminen ja Maatähticahkra ovat yhä tärkeämpää. Myös Napahakran merkitys kasvaa. Se on tärkeä maapallon tulevaisuuden ja yhteisöllisyyden kannalta.

Timin mukaan 5. dimension Sydänchakra aukesi meillä vuonna 2017. Työskentelemme pyyteettömän rakkauden kanssa ja ego on puolustuskannalla. Siitä johtuu maapallon tulehtunut tilanne ja monet sairaat egot maiden johdossa. Ego alkaa kuitenkin hävitä. Mitä nopeammin muutos tapahtuu, sitä nopeammin maailma muuttuu.

Kunpa kävisi Timin ennustuksen mukaan. Maapallo pelastuisi. Ja miksei kävisi?

Atlantis

Diana Cooper ja Tim alkoivat saada viestejä mm. em chakroista, mutta ne olivat aluksi salaisia. Nyt niistä saa/pitää puhua avoimesti. Nämä viestit tulevat Timille Atlantiksesta.

Kaikki tieto oli jo Atlantiksessa, nyt sitä vain hyödynnetään. Tämä tietovarasto on jo edistyneiden käytössä. Olemme rapsuttaneen vaan tiedon pintaa.

Atlantis alkoi 260~000 vuotta sitten, jolloin heitä oli 144~000. Kokeiluna oli, kuinka korkealle henkinen energia voidaan viedä 3. ulotteisessa maailmassa. He pääsivät 5. ulottuvuuteen.

Myös teknologia oli korkealla tasolla. Atlantis tuhoutui 5 kertaa. Erään teorian mukaan tuhoutumisen yhteydessä osa väestä lähti Peruun, osa Egyptiin ja osa Tiibetiin. Kaikkien näiden korkeakulttuurit tunnetaan nykyään.
10~000 vuotta sitten ryhmä ihmisiä käytti väärin em. tietoa ja Atlantis tuhoutui viimeisen kerran.