web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Aurinko

Aurinko                                                 4.9.21

Nyt kerron yhdestä aiemmasta elämästä, joka putkahti esiin Shamaanileirillä. Se on myös hyvä esimerkki, miten henkioppaat ohjaavat henkistä tietä.

Ensin perustelen miksi uskon aiempiin elämiin. Tämä on teille tuttu tarina, mutta täydellisyyden vuoksi. Harjoituksessa piti piirtää mitä mieleen tulee. Piirsin kolmion, päällekkäisiä aaltoviivoja ja lävistäjän. Kuvalle piti antaa nimi, nimitin sen Kohaksi (ei löydy Sinuhesta, tarkistin).  Kaksi eri ihmistä eri tilanteissa sanoi aivan samoin sanoin: ”Tuohan on aivan selvä, olet asunut Egyptissä” (pyramidit, aavikko, Niili). Menin Egyptiin ja siellä oli elänyt hauska puunhakkaaja Koha, josta vieläkin kerrottiin juttuja. Olisittepa nähneet oppaan ilmeen, kun tajusi, että olen aivan Kohan näköinen. Päätin uskoa aiempiin elämiin. Huomionarvoista on, että tämä elämä oli tapahtunut Egyptissä.

Samoihin aikoihin minulle kerrottiin, että olin elänyt Egyptissä faaraoiden aikaan. Tämän kertoi ihminen, joka oli elänyt samaan aikaan.

Kun olin Enkelien opissa, he väittivät, että olen Aurinkofaara Eknaton englanniksi Akhenaten. (historiikki edellisessä blogissa, palvoi aurinkoa). En uskonut, vaikka enkeleillä kyllä on aikamoinen auktoriteetti. Asia jäi silleen.
Leirillä minulle tuli tarve tervehtiä aurinkoa ja jättää sille jäähyväiset illalla. En ollut koskaan tehnyt niin.

Kiitosjuhlassa minut arvostettiin Elderiksi ja sain ottaa ensimmäisenä lahjan. Pitkänomainen laatikko kutsui selvästi. Kun olin ottanut sen maasta, luulin suitsukerasiaksi. Vaan ei ollut. Oli Viuhka. Mihinkäs viuhkaa käytettään? Kun aurinko lämmittää.

Kuten edellisessä blogissa kerroin sain terveisiä välittäjän kautta: ”Olet ollut joku aurinko-, ehkä aurinkokuningas….”. ”Ei kun olin aurinkofaarao” oli pakko vastata. Tämä elämä on töninyt jo kolmesta lähteestä, joten pakko uskoa. Viesti oli, että minun pitää hyödyntää aurinkoa, mutta miten?

Fyysisesti en voi aurinkoa palvoa ihosyöpien vuoksi. Mutta eihän aurinkoa voi palvoa, eikä se edes tarvitse sitä. Ihminen palvoo Jumaliaan itsensä vuoksi. Ei Jeesuksella ja Buddhalla ole niin huono itseluottamus, että he tarvitsisivat palvontaa. Itse asiassa he ovat palvontaa vastaan (Jeesus ainoassa evankeliumissa, jota ei ole muuteltu: Tuomaan evankeliumissa). Palvonta, rituaalit, rukoukset jne vievät meitä lähemmäksi Jumalaa.

No sitten opastettiin, että mielikuvissa. Se toimii. Kun ajattelen aurinkoa, tulee hyvä olo ja siitä hyötyvät muut. Kultainen valo tulee.  Ehkä se pian säteileekin. Vielä en osaa mitään aurinkoon liittyvää rituaalia tai harjoitusta, mutta kyllä ne annetaan, jos niitä tarvitsen ja kun olen valmis. Nyt vaan on sisäistettävä Eknaton – ei kun kirjakauppaan. Minun on aina kyllä ollut helppo kuvitella itseni temppelin harjalle, auringonvaloon edessä keltainen hiekka-aavikko.

Olen energiaprosessissa ja aurinko on mahtavin energian lähde.

Tällaisten tapahtumien yhteydessä kannattaa seurata unia. Minulla on ollut vaikeuksia unessa riisua T-paitaa. Viime yönä olin julkisessa sekasaunassa. Olin ollut menossa muualle, joten oli puku ja päällysvaatteet. Pelkäsin, että ne ja lompakko varastetaan. Vaatekaapit olivat surkeita ja pukuhuoneessa oli paljon ihmisiä. Löysin yhden kaapin, mutta siihen tuli kolme tyttöä, jotka kertoivat löytäneensä kaapin ensin. Meni kinaksi ja luovutin. Löysin toisen kaapin, joka oli liian kapea ja siinä ei ollut takaseinää. Koko ajan monta kertaa yritin riisua, mutta aina tuli keskeytys. Ja sitten sauna oli menossa kiinni.

Näen unen niin, että vanhaa roolia on vaikea vaihtaa. Varkauden pelko osoittaa, kuinka lujaa vastustan muutosta. Piti etsiä monta kaappia, jotka kaikki olivat rikki. Oli vaikea riisua. Paidan riisumiseen tarvitsin muiden apua -kiitos teille siitä. Vanhoille aatteille ei enää löydy säilytystilaa. Sauna menee kiinni.

Ehkä minulla kuitenkin oli motiivi puhdistua saunassa? Uni päättyi siihen, että minulla oli puoli tuntia aikaa saunoa. Kyllä siinä ajassa yhden elämän……… Ja kyllä tällä iällä saunakin menee pian kiinni, mutta ei haittaa – uusiin saunoihin. Jossa vaatekaapit toimivat. No – mihin h-vettiin minä niitä kaappeja jatkossa tarvitsen? Ei aatteita voi säilöä kaappeihin lukkojen taa. Aikaa myöten aatteet ja vaatteet homehtuu. Kaapittomuus kehottaa jatkamaan avoimuutta. Ei ole mitään kätkettävää.


P.S. Kaiken em jälkeen sain Seppo Tanhuan horoskoopin, jonka otsikko oli "Susta Aurinko nousee". Venus vaikuttaa aurinkomerkissäni ja minun tulee pyhittää aikani mahdollisimman ihanalle ja täysin omalle elämälleni Kaikki kokemani ilo ja nautinto tulevat kertautumaan seuraavan vuoden aikana