web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Valkoinen veljeskunta 1

Julkaisen  Valkoisen Veljeskunnan minulle lähettämiä viestejä, koska heidän mukaansa: ”Valkoisen veljeskunnan viestit ovat kaikille saatavilla. Valkoinen veljeskunta antaa korkeasta energiasta viestejä, jotka auttavat yhteiskuntaa, sieluja solmimaan liiton oman itsensä kanssa. Astumaan rauhan tilaan ja laajentamaan itseään kohti yhä korkeampaa valoa.”

Kuten olen blogeissani kirjoittanut ”sattuma” on keskeinen osa henkistä tietä(ni). Enkelit kertoivat kanavoijan kautta, että minulle on varattu paikka Valkoissa veljeskunnassa. En ollut ikinä kuullutkaan moisesta Velljeskunnasta. Hengen ja tiedon messuilla ensimmäinen luento luokassa oli Valkoinen Veljeskunta. YES. Se on minua varten, siis sinne. Mutta, mutta. Luennoitsija ei koskaan tullut paikalle. Onko minua huijattu?

Käytävällä tuli vastaan hyvä ystäväni silmät loistaen ja kertoi, että hänellä oli aamulla aivan huikea Valkoisen veljeskunnan kanavointi. Niin ei ollut tapahtunut moneen vuoteen. Paikalla kanavoinnissa  oli myös arkkienkeli ja auttajani Gabriel. Siitä tiesin, että viesti on tulossa. Pyysin ystävääni ottamaan uudestaan yhteyttä Veljeskuntaan ja tämä viesti tuli, josta kirjoitan pian lisää. Se on aika yleisluontoinen.

Ai, niin, mikäkö on Valkoinen veljeskunta. Se koostuu edesmenneistä henkisistä mestareista.