web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tietotori

Kaupungin palautejärjestelmäKAUNPUNGIN PALAUTEJÄRJESTELMÄ NÄENNÄISDEMOKRATIAA


Testasin kaupungin palautejärjestelmää. Ongelmani oli, että vuorot 12 ja 14 ohittavat Soukan miten sattuu.  Aikataulu on vain ohjeellinen ja esimerkissäni vuorot olivat joko 10-15 min. myöhässä tai  n. 5 min etuajassa. Eli Soukassa joutuu odottelemaan busseja yleensä 10-15 min, jos luottaa aikatauluun.  Kaupungin vastauksessa vahvistettiin näin olevan. Bussit eivät saa Soukassa olla etuajassa, mutta voivat olla myöhässä vaikka kuinka paljon.

Vastauksessa minulle lueteltiin kaupungin ohjeita. Vastaaja  ei uskonut väitteitäni, koska ei selvittänyt niitä. Ei edes luvannut kiinnittää bussiyhtiöiden huomiota asiaan, vaikka kaikki bussit eivät Soukassa odota pysäkillä aikataulun mukaista lähtöaikaa. Voinhan minä olla väärässäkin, mutta nyt kun ongelmaa ei selvitetty, eikä luvattu puuttua siihen, katson olevani edelleen oikeassa.

Aivan - palautteita tulee niin paljon, ettei kaikkiin ehdi paneutua kunnolla. Nyt muutaman rivin ohjeita toistavan vastauksen saaminen kesti vajaa kolme viikkoa. Miksi sitten kaupungin johto mainostaa asiakasystävällistä palautejärjestelmää, jos ei ole aikaa selvittää ja vastata palautteisiin? Kylä minä osaan ohjeet itsekin lukea.

Juhani Hakala