web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Tietotori

Espoo, Espoo, Espoo

Espoo on saanut oman Venäjä, Venäjä, Venäjä vitsinsä.

Wikbergin läksiäisissä Dolivo piti tietokilpailun. Joukkueet olivat Kokkonen, Metso ja toinen joukkue Mäkelä, Aulis Pitkälä.

Dolivo kysyi: kenen kanssa Wikbergillä on ollut suurin vääntö:
a) Juhani Hakalan
b) Hakalan Jussin
c) kulttuurilautakunnan puheenjohtajan.


Väännön sisältö on koko ajan vain se, ettei SITO:ssa noudatetaan samoja sääntöjä kuin muissa kaupungin poliittisissa elimissä. Tästä lähti taas viime viikolla kirje KULA:lle ja virkamiehille. Edellytin, että Wikbergin lähdettyä palataan muualla kaupungissa noudatettuun käytäntöön

Johtosäännön ja SITO:n sen perusteella annettujen ohjeiden mukaan asian edellinen käsittely pitää näkyä esityslistalta. Tämähän on yleinen käytäntö Espoossa.  Teimme lautakunnassa keväällä monta päätöstä koskien budjettia. Yksikään aiempi päätös ei ole esityslistalla, vaan ao lautakunnan jäsenten pitää kaivaa vanhoista pöytäkirjoista lautakunnan hyväksymät esityksensä. Näin on aina, kun olimme eri mieltä asioista. Espoonlahdenkin tiloja piti käistellä 6-7 kertaa kun lautakunnan aiemmat päätökset hävisivät jatkuvasti.

Toinen ongelma oli, että hän yritti ohittaa lautakunnan asioissa, joista tiesi, ettei ne mene lautakunnassa läpi (esim Espoonlahden kirjastojen sulkeminen).

SITO:n lautakuntapuheenjohtajat toivoivat jatkuvasti, että Wikberg neuvottelisi lautakunnan puheenjohtajien kanssa lautakunnan asioista kerran pari vuodessa. Koko 7 vuoden aikana Wikberg ei kertakaan suostunut neuvottelemaan esim. budjetista minun ja varapuheenjohtajan kanssa.

Näistä sain hankalan ihmisen leiman. No ne ovat menneitä aikoja. Halasimme kyllä kunnolla Kristiinan kanssa ja sanoimme, etä asiat riitelee ei ihmiset. Kun hän oli valtuutettu sanoin kerran, että olet ihan mukava ihminen -mielipiteistäsi huolimatta.

Jussi HJuhani Hakala
Espoon kulttuurilautakunnan puheenjohtaja
Alakartanontie 31 B 6, 02360 Espoo