web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Tietotori

Rakkauslaki?

Lähti Länsiväylään


Rakkauslaki?                                            1.9.21

Perussuomalaisten FM Henna Kajava tarkentaa Persujen maahanmuuttokriteereitä (LV 1.9.). Nyt maahanmuuton vaatimuksia pitääkin höllentää. Uusina kriteereinä olisi erityisosaaminen ja rakkaus. Muu vieraskielinen maahanmuutto olisi edelleen jyrkästi kielletty.

Joku osaa soittaa erityisen hyvin huilua, toinen lausua runoja. Tämä on erityisosaamista. Käsite ei ole ollenkaan selkeä. Erityisosaaminen tarkoittaa, että jollain on selvästi muita parempi osaaminen, jollain erityisalueella. Kuka ja miten se mitataan? Mitkä alat ovat hyväksyttäviä? Esim. terveydenhuollossa jonkun pitäisi arvioida, onko maahanmuuttajan taito yli suomalaisten sairaanhoitajien keskitason. Keskitason hommiin ei maahanmuuttoa sallittaisi.

Kuka määrittää onko rakkaus riittävää ja oikeanlaista, että sen perusteella voisi sallia maahantulon? Pitäisi varmaan kehittää rakkaustesti, jolla rakkauden aitous todettaisiin. Rakkautta pitäisi myös seurata, kestääkö se. Olisiko se pappien homma?Avioero johtaisi karkotukseen. Entä jos rakastuu uuteen ihmiseen?

 Onko homo- ja lesborakkaus Persuista rakkautta? Entä rakkaus äitiin, isään, siskoon, hehän voivat myös kustantaa muuttajan elämisen?  Jonkun viranomaisen pitää myös Persujen mukaan arvioida onko vastaanottajan tulotaso riittävä.
Todella toivon, etteivät Persut pääse hallitukseen valmistelemaan näitä asioita. Laista erityisosaamiseen ja rakkauteen liittyvästä maahanmuutosta tulee todella monimutkainen ja vaatii valtavasti lisää byrokratiaa ja viranomaisvalvontaa.

Juhani Hakala VM