web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

SOUKKA-SEURA VASTAAN HOIVA- JA PÄIVÄKOTI

SOUKKA-SEURA VASTAAN HOIVA- JA PÄIVÄKOTI


Espoonlahden sosiaali- ja terveyskeskus kutsui keskusteluun paikalliset valtuutetut. Kerrassaan kolme valtuutettua vaivautui paikalle, vaikka kunnallisvaalitkin ovat ovella. Keskustelussa tuli ilmi, että keskuksen viereen tulevan hoivakodin suunnittelu oli hyvin menossa eteenpäin, kunnes Soukka Seura valitti Amiraalinmäen kaavasta. Tontille on tulossa myös päiväkoti, nythän 200 espoonlahtelaista lasta ei ole saanut hoitopaikkaa Espoonlahdesta.

Kyseessä on armeijan luovuttama alue, jolla ei asu kukaan. Valitus on laittanut jäihin sosiaali- ja terveyskeskuksen suunnitelmat 43 paikkaisesta hoivakodista vanhuksille ja erityishoitoa tarvitseville. Kotiin tulisi myös nuorille suunnattuja psykiatrisia palveluja. Kun hallinto siirtyisi uusiin tiloihin vapautuisi terveyskeskuksesta sairaanhoitoon tarkoitettuja tiloja. Samoin meni päiväkoti jäihin.

Toivon sydämestäni, että Soukka-seura peruuttaisi valituksen tai rajaisi em. tontit valituksen ulkopuolelle tai ei ainakaan jatkaisi valituskierrosta. Valitusta ei varmaankaan ollut tarkoitettu espoonlahden asukkaiden tarvitsemien palvelujen rakentamista vastaan.

Juhani Hakala
Kaupunginvaltuutettu (sd)