web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

SOUKAN PPP-PROJEKTIT

Juhani Hakala           22.9.00         


SOUKAN PPP-PROJEKTIT

Tilannekatsaus 20.9.00


Soukan ympäristö ja perusparantaminen

Suunnitelmasta on toteutettu  siltojen korjaaminen. Toteutusta jatketaan.

Ongelma on, että asukkaat olivat aktiivisesti mukana suunnittelussa, mutta meillä ei ole mitään päätösvaltaa mitä ja missä järjestyksessä suunnitelmaa toteutetaan. Olisi hyvä demokratiakokeilu, niin, että asukkailla olisi mahdollisuus päättää miten suunnitelmaa toteutetaan. Tämä voisi olla hyvä alueneuvottelukunnan harjoittelutapaus. Eli neuvottelukunta järjestäisi Soukassa tilaisuuden, jossa asukkaita kuullaan ja sen jälkeen neuvottelukunta tekisi kaupungille esityksen toteuttamisjärjestyksestä.

Keväällä projektia varten piti palkata konsultti. Ei ole kuulunut mitään.

Olen tehnyt seuraavan raha-asiainaloitteen: ”Esitämme, että budjettoiin varataan riittävä määräraha suunnitelman toteuttamiseen ja asukkaat voivat olla mukana suunnittelemassa toteutustapaa ja –järjestystä”.


Soukan lähiösydän ja kirjaston perusparannus

Projektia vetää toimialajohtaja Liisa Tommila ja kirjastonhoitaja on yhteyshenkilö. Olemme kokoontuneet kerran, kun sairaslomien vuoksi työ pysähtyi. Odotan raha-asiainaloitteen käsittelyä.

Kulttuurilautakunta (olen varapuheenjohtaja) puoltaa kirjaston siirtoa katutasoon ja kannattaa ”lähiösydämen perustamista yläkertaa. Eli asia etenee myös tätä kautta. Lausunto löytyy Espoonlahden asukasverkosta.

Olen tehnyt seuraavan raha.asiainaloitteen: ”Esitämme,  että budjettiin varataan riittävät määrärahat  talon hankintaan kaupungin omistukseen ja kirjaston siirtoon alakertaan sekä yläkerran tilojen kunnostamista lähiösydän käyttöön”


Espoonlahden kulttuuri- ja nuorisotalo

Hanke on suunnitteluvaiheessa, kulttuurilautakunta on antanut asiasta myönteisen lausunnon, joka on Espoonlahden asukasverkon sivuilla. Olen tehnyt  seuraavan raha-asiainaloitteen: ”Esitämme, että budjettiin varataan riittävät varat rakennustöiden aloittamiseksi vuonna 2001”.

.