web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Kulttuuriton Espoonlahti

Kulttuuriton Espoonlahti
Espoolla on toistakymmentä omaa uima-, jalkapallo- jäähallia ja paljon yhteistyökumppanihalleja ja lisää tulee. Aivan hyvä niin.  Espoossa on vain yksi Kulttuurin uudisrakennus, jota Kulttuurilautakunta on purkamassa.
Viimeisin Kulttuurilautakunnan investointipäätös koskee lähes 60~000 asukkaan voimakkaasti kasvavaa Espoonlahtea. Aiemmat lautakunnat olivat päättäneet, että uuteen Lippulaivaan tulee kulttuuritila. nykyinen lautakunta poisti tilan. Espoonlahdessa ei ainoana kaupungin suuralueista ole mitään kulttuuritilaa.
Espoonlahdessa on vain yksi vaatimukset täyttävä kirjasto Nöykkiössä. Soukkan ja Kivenlahden kirjastot on jätetty korjaamatta, jotta ne voidaan sulkea. Kivenlahti on jo korjauskelvottomana suljettu. Liikuntaesteiset eivät pääse Soukan kirjaston. Aikanaan kun näiden kirjastojen sulkemisesta päätettiin, sanottiin, että saatte ison aluekirjaston. Nyt lautakunta supisti rajusti senkin tiloja.
Liikuntalautakunnalle kiitos Espoonlahden on uima- ja jäähallista, monista ulkokentistä, yksityisistä ja kaupungin kuntosaleista~ja -laitteista. Eikö Espoonlahdesta löydy yhtään kulttuuria arvostavaa valtuutettua?
Juhani Hakala