web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Espoonlahti palvelupaitsiossa?


Espoonlahti palvelupaitsiossa?

Länsiväylässä 29-30.22 nimimerkki ”Reinikka, Rasimus” ihmettelee, kun Espoonlahden terveyskeskus on sijoitettu Matinkylään. Nimimerkki ”Länsimetro, ei kiitos” ihmettelee Metron aiheuttamia häiritseviä kaukolämpötöitä.

Espoonlahdessa on jo 2 vuotta suljettuna ollut terveysasema, remontti ei ala tänäkään vuonna. Myös muita terveysasemia Espoossa on suljettu. Metro itsessään ei aiheuta tietöitä vaan sen edellyttämä asuntojen lisärankentaminen.

Näistä asioista on tässä lehdessä kirjoiteltu useasti. Asukkaiden kokema kohtuuton haitta vähenisi, jos kaupungin työt tehtäisiin hyvin suunnitellusti ja tehokkaasti, heti loppuun asti.

Espoonlahti on pienen kaupungin kokoinen, n 60 000 asukasta. Terveyskeskus ja Kivenlahden kirjasto on suljettu, Soukan kirjasto suljetaan kohta, Lippulaivan kulttuuritila poistettiin ja kirjastoa pienennettiin. Espoonlahdessa ei ole yhtään kulttuuritilaa. Näitäkö valitsemamme Espoonlahden valtuutetut ajavat?

Kaiken taustalla on valtapuolue kokoomuksen vastustama veroäyrin korotus. Palvelujen kustannukset nousevat ja väkiluku kasvaa nopeasti Espoossa. Kun tulot nousevat paljon vähemmän, on lähipalveluja pakko karsia.

Onko tämä Kuntalain edellyttämää asukkaiden hyvinvoinnin edistämistä? Onko asukkaita kuultu lakien edellyttämällä tavalla? Olisikohan hallinto-oikeuden paikka? Sillä joku aloitteleva poliitikko saisi mainetta.