web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Asukkaita pölytetään

Asukkaita pölytetään

Espoo puolueilla on yksi yli kaiken.  Se on kokoomuksen tahto, ettei veroäyriänosteta, vaan tingitään palveluista. Tämän olemme saaneet kokea karvaasti taas tänäkeväänä.

Ei ollut rahaa siirtää lumikasoja, vaan odotettiin niidensulavan. Vaikka ne lain vastaisesti tukkivat jalkakäytävät ja suojatiet. Pitikävellä liukkaalla ajotiellä. Kun asiasta valitti virkamiehille, eivät hetunteneet tilannetta, eivätkä halunneet tutustua siihen.

Nyt on jo viikkokaudet odotettu, että kadut lakaistaisiinhiekasta. Ei ole määrärahoja, sanoo virkamies. Ja me yskimme pölyä ja allergia-ja hengityssairaudet pahenevat.

Soukkalaiset ja Kivenlahtelaiset myös tietävät mitä jatkuvatasuntoihin tunkeutuva pöly merkitsee. Tietyöt ovat jatkuneet vuosia. Työmaiden perävaunullisetrekat ja bussit aiheuttavat paikallaan pysyvän paksun pölypilven. Kadut ovatedelleen hiekalla, vaikka kaivuutyön kuopat on täytetty kauan sitten. Välilläjoku työmies siirtelee kiviä, viikon päästä kaivuri käväisee ja viikkoihin eitapahdu mitään. Muutaman viikon työ on kestänyt jo kolmatta vuotta.

Ei ole kuulemma rahaa tehdä tehokkaasti. Aivan ja näinlisätään kustannuksia. Montako jousta ja iskunvaimentajaa pitää kuopissa mennä,että jotain tapahtuisi? Töiden suunnittelu on ala-arvosta. Ei välitetäasukkaille aiheutettavista vakavista haitoista. Ei kiinnostakaupunginvaltuutettujakaan.  Hehän ovatvieneet katujen hoitorahat pyhän veroäyrin alttarille ja uhraavat asukkaat uskontonsahyväksi.