web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Liikunnan edustaja haluaa siirtää Saliban


Liikunnan edustaja haluaa siirtää Salibandytilojen valmistumista


Valtuuston liikuntapuolen edustaja on esittänyt WeeGee tilojen remontin siirtoa vuodella. Tämä kiusanteko osuu kyllä pahasti omaan nilkkaan.

Rakennuttaja Ainetdinin kannalta nykyinen aikataulu on todella tiukka ja on hyvä saada parempaa aikaa toteuttaa projekti kunnolla ja hosumatta. Eli uusien tilojen valmistuminen siirtyy vuodella. Voi myös kysyä jatkuvien rakentamista haitanneiden ja edelleen jatkuvien poliittisten ongelmien vuoksi, että valmistuuko lainkaan, jos nykyinen sopimus puretaan.

Mutta, jos taas halli valmistuisi syksyllä ja salibandy siirtyisi pois WeeGeeltä, jäisi todella suuret vuokratulot saamatta, kun remonttia ei saa aloittaa vaikka tilat ovat tyhjät. Kukaan ei vuokraa isoja tiloja vain vuodeksi. Tämäkö on säästöä?

Sama henkilö ja sama esitys oli esillä viime vuoden lopullakin. Tällöinkin remontin siirto kaatui, koska se on kalliimpi kuin jos remonttia ei siirretä. Remontin suunnittelua ja rakennussopimuksia tehdään ja on tehty. Niiden rikkominen aiheuttaa isot sopimussakot koska resurssit on varattu sovittuna ajankohtana. Eivätkä suunnittelijat ja rakennuttajat voi luopua muista WeeGeen jälkeisistä projekteistaan remontin ajankohdan muuttumisen vuoksi.

Myös kaupunginmuseo ja taidemuseo ovat sopineet ulkomaiset ja kotimaiset näyttelynsä. Sopimusten rikkominen aiheuttaa sakkoja ja näyttelyt joudutaan peruuttamaan, kun esineet on jatkossa varattu muualle. WeeGeelle on tulossa valtakunnallisesti merkittäviä tilaisuuksia mm. kaupunginhallituksen suostumuksella valtakunnalliset museopäivät. Osanottajille joudutaan ilmoittamaan peruutus Espoon tempoilevan kunnallispolitiikan vuoksi. Varsinaista kaupunkimarkkinointia!

Juhani Hakala
Kulttuurilautakunnan puheenjohtaja