web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Tietotori

KANTANI SDP:N PUHEENJOHTAJAVALINTAAN

Tuleva puoluekokouskausi on tulevaisuutemme ja kannatuksemme kannalta erittäin tärkeä, sillä n. 25 % puolueen jäsenistä on alle 50 vuotiaita!!!

Ahtisaari ja Halonen (tutkimus: alle 30 v. naiset ratkaisivat Halosen valinnan) mobilisoivat puolueen lähellä olevaa kannatusta. Nämä ajattelevat äänet on saatava  puolueen kannatukseksi. 200-300 000 julkista työpaikkaa avautuu ja ne täyttyvät nuorilla, jotka arvostavat julkisia palveluja. He ovat kokeneet laman ja luottavat yhteiskunnan turvajärjestelmiin. Puolueen merkittäviä nuorten järjestöjä ovat valintansa tehneet.

Yhteiskuntatieteen tohtori Matti Virtasen sanoin ( kun hän käsittelee nuoria ja puoluetta, Demari 4.3.02): "Yhteisen ja solidaarisen yhteiskunnan kaipuu on laman jäljiltä kova. Hyvinvointivaltion suuri kertomus ei ihmisten mielessä ole kuollut, mutta sen tuoretta ja uuttaa luovaa versiota odotetaan kiihkeästi - myös sen kotikentällä SDP:ssä".

Olen nuorten - puolueen tulevaisuuden takana. Viime vaaleissa vain noin joka toinen äänesti. Jos he olisivat äänestäneet, olisi heistä moni äänestänyt meitä. Syrjäytyneiden asia on meidän asiamme. He eivät ajattele järjellä vaan tunteella, heille muutos on itseisarvo. Tulevaisuus on täynnä valtavia mahdollisuuksia.  On aika lopettaa itseruoskinta ja katsoa tulevaisuuteen.

Valinta on vaikea. Paavo voisi minustakin jatkaa vielä yhden kauden, mutta tulevaisuus alkaa tänään. Meillä on paljon ääniä voitettavissa.  Minusta on turha väitellä, mitä kumpikin ovat tehneet, sillä molemmat ovat omalla tavallaan hyviä. Puolueen tulevaisuuden kannalta toivon, että Erkki saa mahdollisimman paljon ääniä, siksi olen Tuomiojan kannalla.

Olen Erkin kannalla myös senkin vuoksi, että Demarin yleisön osaston palstoilla samat ihmiset, jotka valittavat nuorten puutetta, haukkuvat heidät Tuomiojan valinnan vuoksi. Nuoria pitää saada, kunhan heillä ei ole omia mielipiteitä.

Hakalan Jussi