web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Tietotori

MINUSTAKO PORVARI?

MINUSTAKO PORVARI?


Minun sos. dem puolueeseen kuuluneet työläisvanhempani kouluttivat vähistä palkkarahoistaan minusta herraa ja herrat kuluvat Kokoomukseen. Ei tullut herraa eikä porvaria. Tuli toveri, kaveri, ystävä. Nykypuolueeni ei ole kykypuolue.

Enhän minä kyllä ole kauniskaan enkä menestyvä. Hyvästä pukeutumisesta puhumattakaan. Tällä naaman karvojen sijoittelulla minua ei kyllä huolittaisi Kokoomukseen.

Synnyin köyhään perheeseen, mutta onneksi Suomeen. Hyvinvointivaltio takasi minulle oikeuden oppimiseen ilman suurta varallisuutta.

Kokoomus on voimakkaasti yksityistämässä perupalveluja. Meistä välitetään jatkossa vain meidän tuottaman voiton verran. Kun halvin tarjous aina voittaa miten käy palvelujen laadun?

Sen mitä porvari ei lupaa peruspalveluissa, sen se myös pitää.

Porvarit ovat valtuustossa olleet huolissaan vain peruspalvelujen tuottamisen kustannuksista. Seurauksena 80 % kaupungin työntekijöistä kokee stressiä. Me olemme olleet huolissamme palvelujen määrästä, laadusta ja henkilökunnan jaksamisesta.

Minun elämäarvoihin ei kuulu Mersu ja talo West Endissä. Haluan kehittyä ihmisenä loppuun asti. Minulle ystävällinen katse, hymy,  kaveruus vähentää Mersun moottorikoosta vähintäin kolmanneksen. Eikä kyllä Mersuun olisi varaakaan kun asuntolainat loppuivat juuri ennen eläkeikää.

Olen demari koska me välitämme itsemme lisäksi myös muista. Jos tarvitsee kaiken rakkauden itselleen, ei siitä liikene muille.

Tämmöisillä ajatuksilla ei porvariksi huolita. Meitä aivan tavallisia ihmisiä on kuitenkin espoonlahtelaisten enemmistö.  En ole juuri nähnyt kokoomuslaisia kanssani vaalien välillä asukastyössä tavallisten ihmisten keskellä.