web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Tietotori

Suomessa on mileipiteen vapaus - Burman


SUOMESSA ON MIELIPITEEN VAPAUS - BURMAN


Minäkin olin pudottamassa opiskelukaveriani Paasion Perttiä puheenjohtajan paikalta ja olen ollut eri mieltä hänen kanssaan. Mutta en siitä huolimatta ole samaa mieltä kuin Pauli Burman (Demari 28.3), ettei Paasiolla tai hänen lapsillaan ole oikeutta olla Tuomiojan kannattaja. Burman teki karhunpalveluksen Paavon kannattajille mustamaalaamalla Erkin kannattajia. Hän julistit mutapainin alkaneeksi.

Mihin me joudumme, jos meistä jokainen lähtisi tuomitsemaan puoluetovereita ja analysoimaan heidän vaikuttimiaan sen perusteella kannattavatko he Paavoa vai Erkkiä. Jokaisen varmaan pitäisi Burmannin mielestä viedä psykiatriseen testiin ennen kuin saavat äänestää, koska koskaan ei voi olla varma äänestäjän salaisista vaikuttimista. Taas poltetaan kirjoja roviolla.

Seuraavaksi Pertillä olisi oikeus vastavuoroisesti analysoida Burmannin sielun syövereitä ja mahdollisimman ikäviä vaikuttimia. Ovathan Paasiot Paavoa arvostelleet, eikö heillä ole siihen oikeus, kun Burman käyttää samaa oikeutta Paasiota kohtaan?

Olisi anteeksipyynnön paikka.

Juhani Hakala
Espoo