web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tietotori

ÄLKÄÄ PETTÄKÖ DEMOKRATIAA PIIRIEN PUHEENJ


ÄLKÄÄ PETTÄKÖ DEMOKRATIAA PIIRIEN PUHEENJOHTAJAT


Viime puoluekokouksessa pienet piirit kyselivät aiheesta, että miksi heidän kannattaa käydä puoluekokouksissa kun isot piirit päättää etukäteen asiat. Heitä ei kutsuttu valmistelukokouksiin.

Meillä on kaksi hyvää ja toisiaan täydentävää puheenjohtajaehdokasta. He edustavat kahta toisistaan eroavaa linjaa puolueen asioissa. Jompaa kumpaa äänestämällä voi ottaa kantaa puolueen tulevaisuuteen.

Espoossa suoritettiin ehdokasgalluppeja ja monet sanoivat, että äänestävät vain sellaista ehdokasta, joka on ilmoittanut puheenjohtajakantansa.

Hyvät piirien puheenjohtajat. On puolueen jäsenten ja demokratian halveksuntaa, jos mahtikäskyllä määräätte edustajat  jomman kumman puheenjohtajaehdokkaan taakse. Miksi edes koko jäsenäänestystä piti järjestää, jos Te keskenänne katsotte oikeudeksenne päättää ketä puoluekokousedustajat saavat äänestää? Hoitakaa puolueenne!

On jo ilmoitettu, etteivät edustajat ottaisi kantaa, ennen kuin piirien puheenjohtajat ovat keskenään sopineet kantansa. Väärin. Useimmat edustajat ovat jo ottaneet kantaa ja edellytän heidän pysyvän kannassaan.

Puolueen tulevalle kehitykselle ja kannatukselle on katastrofaalista, jos junttaamalla kiellätte puoluekokousedustajilta oikeuden omaan mielipiteeseensä. Paavo on ihan hyvä ilman mielipiteen vapauden kieltämistä. Arvostan Paavoa sen verran, että luulen ettei hänkään tykkää kepu - ei kun  kepulikonsteista.