web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Tietotori

Kaksi kokoomulaista


KAKSI KOKOOMUSLAISTA


Jouni Mykkänen eroaa tarkastuslautakunnasta, kun hänen poikansa on kaupunginhallituksen varajäsen. Arvostettava teko. Kaikki se mikä vähentää käsitystä, että politiikka on likaista peliä ja omaneduntavoittelua, on otettava kiitollisuudella vastaan. Se lisää politiikan arvostusta ja se lisää äänestysaktiivisuutta.

Toinen kokoomuslainen valtuutettu Ilkka J. Kari pyrkii kaupunginsuunnittelulautakunnan puheenjohtajaksi. Taitaa olla tälläkin hetkellä menossa selvitys hänen työnsä aiheuttamasta jääviydestään. Jääviysepäilyjä on esitetty ennenkin, koska Kari on henkilökohtaisesti yrittänyt ajaa kaupunginhallituksen puheenjohtajana asioita läpi, jopa lautakuntien tahdon vastaisesti (esim. Oittaa)..

Kari on Espoossa toimivan yrityksen palveluksessa, jolla voidaan olettaa olevan kytkentöjä kaupunginsuunnittelun alueelle. Vaikkei olisikaan, niin kuitenkin tämä epäily poikii jatkuvia valituksia, kanteluita ja kaavoituksen hidastumista entisestäänkin. Epäilyksiä kokoomuksen kähminnästä. Nytkin jo kokoomuksen lehden ilmoittajia löytyy kaupunginsuunnittelulautakunnan esityslistalta.

Eikö meidän kaikkien etu ole, että joskus kuviteltu ja joskus todellinen oman voiton pyynti saadaan kitkettyä pois politiikasta, muuten Turun taudin nimi muuttuu Espoon taudiksi. Voin todeta Turussa epidemian aikana asuneena, että Turussa taudinkantajien kävi huonosti. Turkulainen kansan ääni puhui.  

Espoossa on kiinnitetty viime aikoina erityistä huomiota poliittisten päättäjien jääviyteen luottamuselimissä. Parlamentaarisessa järjestelmässä pitäisi lähteä siitä, että jos on pienintäkin epäilyä jääviydestä asianomainen tekee itse johtopäätökset. Kova hinku epäilyistä huolimatta voi antaa aihetta ajatella, että epäilyissä on perää..

Juhani Hakala
Demari