web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Tietotori

Jäätteenmäen valheet


Ensin oli hätävalhe ja kun siitä tiukattiin, tuli valkoinen valhe ja kun lehdistö – demokratian vartija taas kerran – tiukkasi edelleen totuutta alkoi tulla ihan oikeita valheita. Kepun puoluevaltuuskunnan mukaan kyseessä on vain demareitten juoni ja lehdistön ajojahti.  

Kepulaisia poliisi on kuulustelut kovasti, mutta monikohan demari on asiaan sotkeutunut? En tiedä yhtään. Ja kun poliisi tämän osoittaa, on kepulaisilla anteeksipyynnön paikka.

Otetaanpa esimerkiksi viimeisin valhe ja millä Jäätteenmäki halusi vielä lähtiäislahjaksi kylvää epäsopua kahden suurimman hallituspuolueen välille. Hän antoi Kepun puoluevaltuustossa kuvan, että Heinäluoma oli soittanut hänelle ja vaatunut hänen eroaan. Puoluesihteerit Lankia ja Heinäluoma ovat yhtä mieltä siitä, että puhelu olikin Lankialle, eikä siinä Lankian mukaan käsitelty aihetta lainkaan.

Ai niin, on vielä yksi valheen muoto, se on Heinäluoman Eeron käyttämä törkeä valhe. Jäätteennmäen törkeä valhe aiheutti sen, että Kepun puoluevaltuusto kävi demareitten kimppuun. Ajatelkaa, jos tämä valheeseen perustuva agitaatio olisi jatkunut koko vaalikauden, vaikka pääministeri evp aiemmin hoki luottamusta ja yhteistyötä demareitten kanssa. Kepu pettää aina.

No, oli Kepun puoluevaltuuskunnassa hyväkin puheenvuoro ja pitäjä oli - yllätys, yllätys Paavo Väyrynen. Hän käski kepulaisten luopua nurkkakuntaisesta, maalaisliittolaisesta pikkupolitikoinnista ja ottaa oppia – toinen yllätys – demareista. Niin sitä pitää.

Juhani Hakala
Espoo