web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Tervetuloa Sauli
TERVETULOA SAULI


Ja kiitos Kepu. Siitä että ohjasitte kannattajakuntanne Saulin taakse alkuvuodesta.

Kiitos myös Tanja S. ja Matti V. Olette kiitettävästi pysyneet sensaatiolehdissä, kiitos kunkin hetkisten rakastelukumppanienne ja Tanjan toisiin ministereihin kohdistuneet arvostelukampanjat. Äänikuninkaallisemme Kalliomäen Antti vie Nurmijärven ja Guzeninan Maria Espoon kepun äänet.

Tässäpä taitaa käydä niin, että kokoomuksesta tulee Suomen toiseksi suurin puolue ja demareitten hallituskumppani. Vihreät ovat jo myös ilmoittautuneet demarihallitukseen.

Kokoomukselle tule olemaan kuitenkin yllätys, ettei Pahvi-Sauli olekaan niin hyvä kuin kuvitellaan. Suomalainen pitää kunnon miehestä, joka tekee mitä sanoo. Pahinta on pyörtää sanansa. Tämä tuli erittäin hyvin Ylenaikaisen puhelinkyselyssä tänä aamuna. Jahkailu on Saulin tunnetuin ominaisuus - ulkomuodon lisäksi.

Kannattaisi myös kokoomuksessa palauttaa mieleen keväältä se miten kriittisesti vaalien jälkeen ”Työväenkampanja” runtattiin maan rakoon. Se ei ollut uskottava. Pankinjohtajia ei Suomessa perinteisesti ole oikein mielletty Työväen edun ajajiksi. Kyllä kapitalistipankinjohtajan todelliset ajatukset tulivat sumuverhon takaa hyvin esiin vaalikeskusteluissa. Siksi Pahvi-Sauli ei ole presidenttimme. Kampanja epäonnistui.

Olisiko jo aika marssittaa esiin luvatut demareitten pehmohemmot?

Juhani Hakala
Espoo