web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Tietotori

Haluan maksaa enemmän veroa

Haluan maksaa enemmän veroa                                    3.4.22

Jotta meidän hyväksemme pyyteetöntä työtä tekevillä sairaanhoitajilla, lastentarhan ja koulujen opettajilla sekä poliiseilla olisi kunnon palkka. Ilman heitä yhteiskuntamme ei toimi. Haluan maksaa enemmän veroa Koronan ja Ukrainan sodan aiheuttamien kustannusten vuoksi. Haluan maksaa enemmän veroa ilmastotoimiin, jotta voisin jättää lastenlapsille edes jonkinlaiset elämisen mahdollisuudet. Haluan maksaa veroja, koska taloudellinen suhdanne laskee valtion verotuloja.

Murheellisin mielin haluan myös maksaa enemmän veroa maanpuolustukseen ja energiavarmuuteen. Venäjään ei voi luottaa millään tavalla. Sopimukset ovat heille vessapaperia.
Minun verojani ei saa käyttää siihen, että uudet Sotealueet rahastavat häikäilemättömästi sairaanhoitajia ja sairaita huippupalkoilla ja korkeilla kokous- ja luottamuspalkkiolla. Rahastaminen on epäeettistä tässä tilanteessa.

Nyt Suomen auttamiseen on olemassa paljon syitä. Yhteiskunnan talkoisiin on kaikkien osallistuttava. Meillä useimmilla on siihen varaa – tosin ei vielä kaikilla. Me voimme laskea elintasoamme hieman elämän säilyttämiseksi Suomessa ja maapallolla.