web stats
diashow
Juhani Hakala

Ajankohtaista

Viha ja käärme

Lue lisää »

Kirkko ja meditointi

Lue lisää »

Yksi vai monta Jumalaa?

Lue lisää »

Muualla verkossa

Jaa eteenpäin

Juhani Hakala

Juhani Hakala potrettikuva

Tapahtumakalenteri

Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tietotori

Vieläkin unettaa

Vieläkin unettaa             27.05.10
 
Minulla on aamuisin todella vaikeaa päästä sängystä ylös. Heti kun laitan silmät kiinni alkaa unien vyöry. Olen miettinyt voisiko kyse olla chakrojen puhdistamiseen liittyvästä aikaisempine elämien puhdistamisesta. Näin voi olla sanoi Cecilia. Unessa voi mennä todella syville alitajunnan tasoilla.
 
En enää näe armeijaunia, kiitos uniharjoituksen. Kahtena yönä olen palannut vuorelta: toisena yönä lunta liukuen ja toisena yönä polkupyörällä.
 
Olen aiemmin kertonut miten minut huijattiin toistamiseen syntymäretriittiin ja löysin vihan itsestäni. Tämä kokemus auttoi myötätunnon löytämisessä. Luulin päässeeni eroon vihasta. Nyt viime aikoina olen kuitenkin tajunnut kuinka monen ajatuksen takana on edelleen vihaa. Siksi sotapäällikkökokemus on merkittävä vihasta irtautumisen tiellä.
 
Minulle on kerrottu, että astman syy voi olla psykosomaattinen: viha. Uskon tähän. Olen nauttinut astmalääkkeitä 24 vuotta. Kurssin jälkeen en ole tarvinnut kertaakaan lääkettä M.O.T.
 
Viha on hyvin salakavala. Sitä on itse tosi hankala löytää. Vaikka oletan tuntevani itseni hieman ehkä keskimääräistä paremmin, niin kuitenkin törmäsin vihaani kaksi kertaa harjoitusten kautta. Tosin jälkimmäisellä kerralla tiesin kyllä asiasta, jota en pystynyt yksin käsittelemään.
 
Harjoituksessa vieressäni maannut nainen koki voimakkaan puhdistumisen kirkkaassa valossa ja vedessä. Hän kertoi nähneensä komean pitkän intiaanipäällikön komeat sulat päässä. Kokonaan valkoinen. Hän oli kiinnittänyt huomiota päällikön erikoisiin kasvoihin. Kysyin voisiko päällikkö näyttää kreikkalaiselta. Voi vastasi nainen.  Osa lukijoista jo tietää kenestä on kysymys. Opettajastamme Charles Lawrencestä. Olin häneen juuri yhteydessä. Hän lähettää terveisiä oppilailleen.